2777
2789
عنوان

تا حدودی ماکولار درمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 81 پست
گفتن روزی ۲ بار استفاده کنم فکرکنم فقط محلول میفرستن پماد نیست

نه فکر نمیکنم چون پماد هم تو بی رنگ کردن شون خیلیی تاثیر داره 

منظورشون از دو بار همین که پماد رو شب ها باید بزنی و دی متیل هم صبح زود

الهی،گاهی،نگاهی...

نه فکر نمیکنم چون پماد هم تو بی رنگ کردن شون خیلیی تاثیر داره منظورشون از دو بار همین که پماد رو شب ...

نمیدونم والا اسم پماد چی هست؟

اگه ترکیبیه که قطعا اسم نداره

من‌ ازشون پرسیدم برای نواحی دیگر بدن مثل گردن وارنج میشه استفاده کرد گفتن تا قبل از اینکه برسه دستت خبرت میکنیم دیگه نمیدونم به نظرت چه مدت طول میکشه که به نتیجه ی دلخواه برسیم؟

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا اسم پماد چی هست؟اگه ترکیبیه که قطعا اسم ندارهمن‌ ازشون پرسیدم برای نواحی دیگر بدن مثل گ ...

اره ترکیبی و اسم هم نداره 

صبورباش عزیزم،من نزدیک یک سال دارم میزنم و هنوز یه مقداری ازش مونده

الهی،گاهی،نگاهی...

اره ترکیبی و اسم هم نداره صبورباش عزیزم،من نزدیک یک سال دارم میزنم و هنوز یه مقداری ازش مونده

قربونت داروی منم رسید فقط یه خورده چربه یعنی لباسامم چرب میشه مال شما اینجوری بود؟

عکسش میفرستم 

تو واتس اپ ازشون دستوراستفاده خواستم گفتن طبق دستورپزشکتون دیگه حوصله توضیح نداشتم که من نسخه پزشک نداشتم و اینا 

به هرحال مهم نیست هرروز صبح میزنم

اره ترکیبی و اسم هم نداره صبورباش عزیزم،من نزدیک یک سال دارم میزنم و هنوز یه مقداری ازش مونده

قربونت داروی منم رسید فقط یه خورده چربه یعنی لباسامم چرب میشه مال شما اینجوری بود؟

عکسش میفرستم 

تو واتس اپ ازشون دستوراستفاده خواستم گفتن طبق دستورپزشکتون دیگه حوصله توضیح نداشتم که من نسخه پزشک نداشتم و اینا 

به هرحال مهم نیست هرروز صبح میزنم

قربونت داروی منم رسید فقط یه خورده چربه یعنی لباسامم چرب میشه مال شما اینجوری بود؟عکسش میفرستم تو وا ...

سلام عزیزم 

بسلامتی 

خب چند تا فرستادن؟؟یه کرم و یه محلول؟

کدومش چرب؟ اگر کرم چرب دو دقیقه صبر کن کامل جذب میشه بعد لباست بپوش 

فقط حواست باشه کرم شب قبل از خواب محلول صبح زود که بیدار شدی

الهی،گاهی،نگاهی...

سلام عزیزم بسلامتی خب چند تا فرستادن؟؟یه کرم و یه محلول؟کدومش چرب؟ اگر کرم چرب دو دقیقه صبر کن کامل ...

نه فدات بشم فقط یه قوطی فرستادن عکسش میفرستم نمیدونم چراارسال نمیشه کلا پماد چرب با محلول آبکی قاطیه