2777
2789
عنوان

تا حدودی ماکولار درمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 81 پست
عزیزم منم خوزستانم قبلا سفارش میدادم ولی ازشیراز تا اینجا با دردسر میفرستادن برام کلی اشنا واسطه کرد ...

من با پست گاهی هم تیپاکس خودشون میفرستن 

اصلا نمیریزه کامل بسته اس

الهی،گاهی،نگاهی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم تا عمر دارم دعات میکنم من به خاطر این درد بی درمون تو زندگیم به مشکل خوردم کاشکی از اولش ...

وای عزیزم جدی میگی؟

یعنی توی زندگی متاهلیت تاثیر داشت؟

چیزی که من الان مجردم و همش بهش فکر میکنم!

مطمئنم که با این داروها خوب میشی

الهی،گاهی،نگاهی...

وای عزیزم جدی میگی؟یعنی توی زندگی متاهلیت تاثیر داشت؟چیزی که من الان مجردم و همش بهش فکر میکنم!مطمئن ...

اره بخدا تاثیر داره 

اگه بتونن برام بفرستن و خوب بشم تا عمر دارم مدیونتم پولش برام مهم نیست فقط درمان بشم فقط دستساز خانگی نباشه چون شنیدم الکی هستن و ضرر دارن

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش
وای عزیزم جدی میگی؟یعنی توی زندگی متاهلیت تاثیر داشت؟چیزی که من الان مجردم و همش بهش فکر میکنم!مطمئن ...

ببخشید فدات این قدر میپرسم ببین لکه هات خیلی تیره بودن؟ خارش هم داشتی؟ کامل پاک شدن؟

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش
اره بخدا تاثیر داره اگه بتونن برام بفرستن و خوب بشم تا عمر دارم مدیونتم پولش برام مهم نیست فقط درمان ...

نه خانگی نیست یه داروخانه شبانه روزی خیلیی بزرگ و معتبر تو شیراز 

زنگ بزن سفارش بده میفرستن 

الان یه شماره دیگه میدم تو واتساپ پیام بده بهش عکس بفرست راهنمایی میکنه

الهی،گاهی،نگاهی...