2777
2789
عنوان

علت دوری کردن بچه از مادر

537 بازدید | 52 پست

خانما پسرم ۱۴ماهشه

کلا از من دوری میکنه

وقتی تنهاییم از سرو کولم میره بالا باهم کلی بازی میکنیم میچسبه به من حتی یه سزویس به زور میرم

ولی هیچوقت بهم محبت نمیکنه....

هرچی بخوره اولشو میده پدرش.از بغل باباش و خانواده ی پدریش بغل من نمیاد بیادم انقد گریه میکنه که نگو و نپرس

فقط منو با سیلی میزنه و موهامو میکشه یا چنگم میزنه

ولی میره یغل اونا میخوابه و بوسشون میکنه

من اصلا تاحالا بد رفتارس نکردم باهاش .شاید یه چیزایی رو با جدیت منع کردم که خطرداشته مث پریز برق یا چیزای خطرناک ولی دعوا نکردم

چون خانه دارم دائم باهم بازی میکنیم و اصلا نامرتبی خونه برام مهم نیس میگم بزار بریزه بازی کنه

ولی فقط موقع شیر و خواب میاد سمت من

اکم درمیاد دلم میشکنه

اخه چرا؟چیکار کنم من؟منم مادرم منم دوس دارم بچم منو بیشتر از همه بدونه و بخواد

هی همشدن میگن هه هه هه تورو فقط واسه شیر میخواد و میخندن

سلام عزیزم پسرت هنوز بچه ات معمولا پسرا مامانی ان یعنی اینم بعدها بهت وابسته میشه

اخه علتش چیه؟

اتفاقا هیچکدوم از اونا حتی پدرش باهاش وقت نمیگذرونن یا زیاد پیشش نیستن محبت و بازی هیچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش یه روز اونقدر بهت میچسبه میای اینجا پست میزاری که چبکار کنم بچه ام وابستگیش کم بشه

این اتفاق بیفتههههه بخدا نمیگم

من مادریم گه بخاطر اینکه خودم بالا سر بچم باشن و تربیتش درست باشه و بهم تکیه کنه ۳ساله کارم رو کنار گذاشتم.تراپی رفتم.کلی کتاب خوندم.....

آااارهههبخدا اینقدر وابسته منه الان ک لذت می برممنم عین شما می گفتم تمیز کردن و شیر دادن و کتکش برا ...

خدا از دهنتون بشنوه.حسرت اون روز به دلم نمونه کاش.....

باور کن من دیسک دارم سیاتیک دارم.میگرن دارم و کلی کار که همه ماها انجام میدیم بااین حال هرثانیه که کنارشم فقط بازی و خوشیه ولی خب .....

این اتفاق بیفتههههه بخدا نمیگممن مادریم گه بخاطر اینکه خودم بالا سر بچم باشن و تربیتش درست باشه و به ...

ببخش منظوری ندارم فقط منظورم وابستگی بیش از اندازه ی بچه به مادره 

پسر منم حس میکنم داره اینجوری میش. من با مادرشوهرم تو یه حیاطیم روزی ۶ یا ۷ بار میاد دیدن پسرم. بچم از ذوق نمیدونه چیکار کنه. کم مونده خودشو پرت کنه بغلش. فک کنم رفته رفته اونم دیگ نیاد بغل من. مادرشوهر بیشعور منم ب همه میگ منو بیشتر از مامانش دوس داره

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ببخش منظوری ندارم فقط منظورم وابستگی بیش از اندازه ی بچه به مادره

نه فداتشم کلی گفتم

منظورم من از همه چیزم بخاطرش گذشتم کاش یذره وابستم شه لااقل.زیادش پیش کش

مثلا یبار میرفتم دکتر بردمش پیش مادر شوهرم با من خدافظی کرد درو هل داد بست رفت پیش اون

پسر منم حس میکنم داره اینجوری میش. من با مادرشوهرم تو یه حیاطیم روزی ۶ یا ۷ بار میاد دیدن پسرم. بچم ...

منم دقیقا مث شما تو یه ساختمونم و زیاد میان دیدنش

اینام جلو همه میگن مامانشو فقط برا شیر میخواد