2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینکه من بخاطر اون میخواستم برم ...که دیشب حالش بد بوده....ازاون طرف داداشم گوشی رو گرفت گف نیا ...

چرا میگه نیا؟دلخوری بینتونه؟

میدونن سخته،من الان ۲ ماهه پدر مادرمو ندیدم بی تابم برا دیدنشون ولی اگه اینجور بهم بگن دیگه پا خونشون نمیزارم

توام نه خودتو کوچیک کن نه شوهر و بچه هاتو،بشین خونه خودت با عزت و احترام

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چرا میگه نیا؟دلخوری بینتونه؟میدونن سخته،من الان ۲ ماهه پدر مادرمو ندیدم بی تابم برا دیدنشون ولی اگه ...

نه هیچی بینمون نیس...هر روز تلفنی حرف می‌زنیم....

دیشب حالش بدشده رفته درمانگاه منم گفتم برم سر بزنم....

که گف نیا....بشتر برای اینکه منفعتی ندارم براش تنهایی برم

نه هیچی بینمون نیس...هر روز تلفنی حرف می‌زنیم....دیشب حالش بدشده رفته درمانگاه منم گفتم برم سر بزنم. ...

نه عزیزم اینطور نیس. مادرت کاسب نیس که منفعت بخواد..یا چشمش ب مالِ بچه هاش نیس که عزیزم

چشم به راه...
نه عزیزم اینطور نیس. مادرت کاسب نیس که منفعت بخواد..یا چشمش ب مالِ بچه هاش نیس که عزیزم

تو نمیشناسیش......

من هروقت با شوهرم میرم....دست پر میرم....ولی همونا روجمع میکنه...با املت و کوکو سرمیکنیم....کلا یه شب پیشش میمونیم....الانم چون بدون شوهرم میخاستم برم گف نیا...

اره بعضی مادرا با پسرشون همینن اما از دختر معمولا توقع ندارن

برعکس مادرمن از همه دنیا توقع داره.....

واینکه زرنگی میدونه....

درصورتی که قرار بود اینسری که رفتم یه مبلغی به کارتش بزنم....وبی کلا راهم نداد

تو نمیشناسیش......من هروقت با شوهرم میرم....دست پر میرم....ولی همونا روجمع میکنه...با املت و کوکو سر ...

پس بدعادتش کردی

از این ببعد فقط یه مدل خوراکی بگیر دستت وقتی میری

مثلا مرغ ببر و بگو اوردم بپزیم دور هم بخوریم و خودت مشغول پختن بشو

دیگه کم کم حتی میشه اونم نبری و فقط بستنی یا اینطور چیزا ببری و اونم یک در میان

چشم به راه...