الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جالب اینکه من بخاطر اون میخواستم برم ...که دیشب حالش بد بوده....ازاون طرف داداشم گوشی رو گرفت گف نیا ...
چرا میگه نیا؟دلخوری بینتونه؟
میدونن سخته،من الان ۲ ماهه پدر مادرمو ندیدم بی تابم برا دیدنشون ولی اگه اینجور بهم بگن دیگه پا خونشون نمیزارم
توام نه خودتو کوچیک کن نه شوهر و بچه هاتو،بشین خونه خودت با عزت و احترام
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نه عزیزم اینطور نیس. مادرت کاسب نیس که منفعت بخواد..یا چشمش ب مالِ بچه هاش نیس که عزیزم
تو نمیشناسیش......
من هروقت با شوهرم میرم....دست پر میرم....ولی همونا روجمع میکنه...با املت و کوکو سرمیکنیم....کلا یه شب پیشش میمونیم....الانم چون بدون شوهرم میخاستم برم گف نیا...