2777
2789
عنوان

بچه هارو تو حسرت نذاریم

650 بازدید | 58 پست

بارها دیدم بیرون ،کافه،سوپر مارکت،پاساژ ،پارک حتی بچگیام بین بازی با همسنام

بچه یه چیزی می خواد براش نمیگیرن اگه شما از همون نوع پدر و مادرید که خساست مانع از این میشه واسه بچه تون خرج کنید.به جای تامین نیازاش بهش فحش میدید یا برچسب خودخواه و لوس بودن بهش می زنید

این تاپیک برای شماست 

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مثال بزنم بچه یه چیزی رو میخواد که عین همونو تو خونه داره دیگه اینجا نمیشه گفت خساست کردن. لزومی نمیبینن چیزی که داره یا واجب نیس رو براش بخرن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بعضی ها واقعا ندارن ولی خیلی ها واقعا خسیسن

من تو شرایطی بزرگ شدم که نداری لاینفک زندگیمون بوده

ولی بابام هرچیزی که در می اورد و صدش و برام خرج می کرد

ربطی نداره

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

نسل الان ک ماشالله همه چی دارن گذشت قدیم ک هز چی می‌گفتیم یه نه گنده می‌شنیدیم 

دختر من یه اتاق پر از اسباب بازی داره که هیچوقت باهاشون بازی نمیکنه فقط میخره میزاره تو اتاق نسل الان انقدر ک همه چی براشون فراهم از اون ور بوم افتادن من ک اصلا خوشم نمیاد حیف ک پدرش همکاری نمیکنه اجازه نمیده بچه برا خواسته اش تلاش کنه یا حداقل بشه یه آرزو براش ،بعد بخریم 

وقتی ندارم .چه کنم .میدونم الان میگین نداشتی بیخود کردی بچه دارشدی .روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم ولی چکارکنم ناخاسته بود از بی آگاهی 

فقط یه بچه س ولی همیشه شرمندشم همیشه حسرت به دل کوچیک ترین چیزاس 

تا جایی ک در توانم باشه برای بچم کم نذاشتم 

ولی گاهی این شیوه ی تربیت داره ب ضرر من تموم میشه 

پسر من عادت کرده ه بار ک میریم بیرون حتما بریم خانه ی بازی و بعد از اون بریم بستنی و کیک بخوریم 

من هر هفته بخوام ب خواسته هاش اهمیت بدم خودم این وسط کم میارم چون چیزهای خیلی مهم تری توی زندگیمون هست و باید درست مدیریت کنیم 

یا میبرمش سوپرمارکت حق انتخاب یکی از خوراکی هارو بهش میدم 

چون وقتی آزادش میذارم هرچی میبینه میخواد 

بعد ک بزرگتر بشه خواسته هاشم بزرگتر میشن و اونوقت نمیتونم جلوشو بگیرم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه مثال دیگه بچه رفته چیپس پفک بستنی گرفته خورده تموم کردهولی بازم گریه میکنه میگه میخوامواکنشت چیه ...

بستگی به سنش داره اگه زیر هفت ساله براش می گیرم

اگه بالای هفت ساله میگم نه و تمام ولی باهاشم بد خلقی نمی کنم

تا جایی ک در توانم باشه برای بچم کم نذاشتم ولی گاهی این شیوه ی تربیت داره ب ضرر من تموم میشه پسر من ...

مدیریت درسته

منظورم با اون بخشی از ادماییه که برای بچه هیچی نمیگیرن