بارها دیدم بیرون ،کافه،سوپر مارکت،پاساژ ،پارک حتی بچگیام بین بازی با همسنام
بچه یه چیزی می خواد براش نمیگیرن اگه شما از همون نوع پدر و مادرید که خساست مانع از این میشه واسه بچه تون خرج کنید.به جای تامین نیازاش بهش فحش میدید یا برچسب خودخواه و لوس بودن بهش می زنید
این تاپیک برای شماست
ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اين با متن اولت يكى نيست من با اين موافقم ولى با اولى نه بايد بچه رو تربيت كرد و بهش راه و روش زندگى ...
دوست عزیز
سن زیر هفت سال و نمیشه با حرف زدن قانع کرد
لجبازی تو بچه ها معمولا بیشتره و بچه ها جزیی نگر تر هم هستن
این و من نمیگم طبق نظریه رشد روانیه کودکه
راه و روش درست واسه بالای هفت
ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊
تو سوپری جز شیر که به درد بچه ها بخوره هیچ مواد غذایی سالمی نیس حالا میشه مغز تخمه یا آجیل هم حساب کنیم ولی واقعا همشون مضر و اشغال من مادر حق میدم به بچه نه بگن اصلا ربطی به خساست نداره دوس ندارن شکم بچه شون با اشغال پر بشه بعد نهار و شام نمیخورن
كاملا درسته من ى بار اينجا همچين نظرى داشتم منو پاره پاره كردن حتما شما ندارين كه نظرت اينه
😂من شوهرم فروشگاه مواد غذایی داره
اما پسرم کاملا حساب شده و با برنامه ریزی خوراکی میخوره
اطرافم فرااااووون پسرایی با همچین تربیتی که بعضی دوستان دارن و طرفدارشم هستن که باید هر چی بچه میخواد تهیه کنیم دیدم که حالا چطوووور ماهیانه بالای پنجاه میلیون از پدرشون میگیرن فقط خرج دوست و رفیق میکنن بمااااند خرج لباس و مسافرت های خودشون ....
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
درمورد بحث سوپر مارکت تو سوپری جز شیر که به درد بچه ها بخوره هیچ مواد غذایی سالمی نیس حالا میشه مغز ...
درسته حرفای شما ولی من وشوهرم وامیدیم بچه دست بزاره روی یک چیز خوردنی ونگیریم بعد هی میگیم وای چشش موند روی اون شوهرم حتی بغض میکنه اگ نگیره من گاهی میگم نگیر ولی یادنگاهش میفتم قلبم دردمیگیره...شاید مازیاداحساسیم
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
دوست عزیز سن زیر هفت سال و نمیشه با حرف زدن قانع کردلجبازی تو بچه ها معمولا بیشتره و بچه ها جزیی نگر ...
اتفاقا روان شناسان میگن سن درست تربیت از ۴سالگی شروع میشه الان خودم یه پسردارم سه سال و نیمه خیلی کم باخودم بازارمیبرمش وقتی هم میبرم خوراکی براش نمیخرم برا همین خیلی کم یادمیکنه اگه هم بخواد فقط با یک چیز خوشحال میشه توقعش خیلی پایینترازدخترمه که ۸سالشه ازاول همیشه باهام توبازار بردمش همیشه تو خیابون باید خوراکی براش میخریدم و کلا هرکس هرچی داشت باید اونم میداشت ولی از وقتی کمتربرادخترم خرید میکنم میبینم چقدذوقش بیشتر شده .همسن پسرم بود هم کالسکه داشت هم دوچرخه هم سه چرخه ولی ازهیچ کدوم استفاده نمیکردالانم اسکیت میخواد گفتم دوهفته دیگه میخرم نه زودترنه دیرتر این صبر کردن خیلی برا بچه ها مفیده