2777
2789
عنوان

کوچکی مادرزادی کلیه

179 بازدید | 28 پست

امروز فهمیدم ک پسرم یه کلیه ش درست کار نمیکنه ۱۶ درصد کار میکنه مادرزادی کوچیکه عملا بایه کلیه داره زندگی میکنه یه سالو نیمشه نمیدونم چی کنم دارم دیوونه میشم کسی هس اینجا این شرایطو تجربه کرده باشه؟؟؟

خدایاشکرت...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیکی تو سونو تشخیص دادن

خب چ مشکلی بود که بردی سونو 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
خب چ مشکلی بود که بردی سونو

واکونیوز ک زدیم بعدش تب کرد هی بالا میاورد دیگه بردم بیمارستان بستری کردن تحت نظر باشه آب بدنش کم نشه اونجا سونو کردن واسه ترخیص اینجوری گفتن شما شرایط مشابه داریمگه؟؟؟

خدایاشکرت...
برا کوچبک بودن کلیه دارو میدن تجربشو ندارم ولی میدونم درمان داره توی طب

اخه میگن ک کلیه بافتش ترمیم نمیشه دیگه وقتی کاراشو از دست میده کاریش نمیشه کرد 

خدایاشکرت...
واکونیوز ک زدیم بعدش تب کرد هی بالا میاورد دیگه بردم بیمارستان بستری کردن تحت نظر باشه آب بدنش کم نش ...

من پسرم سه سالشه کم جیش میکنه درحد سه بار در روز از اولم همین جور بود ازمایش میگف کم کاره دیگه سونو نبردم میترسم😢

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
من پسرم سه سالشه کم جیش میکنه درحد سه بار در روز از اولم همین جور بود ازمایش میگف کم کاره دیگه سونو ...

پسر شما روزی چن بار جیش میکنه

من پسرم سه سالشه کم جیش میکنه درحد سه بار در روز از اولم همین جور بود ازمایش میگف کم کاره دیگه سونو ...

کلیه ش کم کاره؟؟توروخدا ببر پیگیر باش 

منم نبردم از ۴ ماهگی ک گفتن یه کوچولو کلیه هاش اختلاف سایز دارن الان بردم وارم از عذاب وجدان میمیرم من اصن نمیدونستم ک خیلی مهمه کلیه فک کردم ۳ میلیمتر اختلاف سایز چیز مهمی نیس بزرگ میشه رشد میکنه خاک تو سرم بریزن

خدایاشکرت...