2777
2789
عنوان

چرا همه آدمای عشق ابدی مزخرفن

405 بازدید | 29 پست

اون از سودا که داغون. طناز که دیگه واویلا، ترانه هم معلوم نیست خوبه یا بد دلم می‌خواد حق باهاش باشه.. 

فلن نگار بهتر از همشون البته اونم خورده شیشه خیلی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طناز آشغال ازش نفرت دارم لوس فقط نگار خوبه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

ادم سالم و با اصالت خانوادگی تو این برنامه ها شزکت نمیکنه در نتیجه هر چی خیابونیه از پسرش گرفته تا ذخترش میرن تو چنین برنامه هایی 

ختم کلام

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

میشه خواهش کنم تاپیک اخر منم سر بزنید ؟ کلی دعا گوتونم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

همش از قبل برنامه ریزی شده همشون بیرون از برنامه پارتنر 

خودشونو دارن 

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋