2777
2789
عنوان

چرا همه آدمای عشق ابدی مزخرفن

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه زیاد تو زندگیم داشتم ولی خداروشکر از بینندگان این برنامه زگیل ابدی نیستم😐

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

کسی که تو این برنامه ها شرکت میکنه انتظار داری داغون نباشه؟!

هیچ کدوم خوب و بد ندارن.. همه از دم داغونن.

باز زهرا یکم بهتره ولی اونم وقتی با نگار میفته تحت تاثیر رفتارای بد نگار قرار میگیره .. کلا همه داغون

من که به نیت شناختن ادما میبینم و قشنگ تحلیل میکنم برا خودم و مقایسه میکنم با ادمایی که قبلا دیدم و ضربه خوردم ازشون یا با خودم حتی چون قطعا منم ضربه زدم به کسی و ....درسته بیشترش نمایشه ولی باز کمک میکنه ادما رو فارغ از جنسیت بشناسیم

کسی که تو این برنامه ها شرکت میکنه انتظار داری داغون نباشه!هیچ کدوم خوب و بد ندارن.. همه از دم داغون ...

فکر کنم بخاطر همین هم هست با کسی هنوز نرفته البته کامل ندیدم فقط صحنه های جنجالی از اکسپلور دیدم شاید با کسی بوده نمیدونم 

سوژه ها و سناریو ها جوری نوشته شده تا بیننده رو جذب کنه و شرکت کننده ها هم اغلب پیج دارن و می‌خوان به این وسیله پیجشون بالا بره بخاطر همین هرچی بهشون گفته شده رو اجرا میکنن حتی اگه مزخرفترین کارها و حرفها باشه