2777
2789

شوهرم اخلاقش خیلی سگه ولی میترسم جداشم یا تنها بمونم یا یکی بدتر گیرم بیاد، مثلا یک معتاد یا سیگاری.

شوهرم ازین نظرها خیلی پاکه.

فقط اخلاقش خیلی ناپخته هست، تنده، دهن‌لقه، قدرنشناس و...

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر عقدی بعد ازدواج بدتر میشه 

بعنوان ی خواهر با ایمان کامل بهت میگم 

اگر ازین مرد جدا بشی و رو خودت و عزت نفست کار کنی بله 

ی مرد آدم حسابی و سطح بالا میاد تو زندگیت 

خودتو پای این آدم نسوزون صد رحمت به تنهایی و مجردی 

بایه مشاور مشورت کن یه سری از اخلاقیات قابل تغییره یه سری نه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اگر عقدی بعد ازدواج بدتر میشه بعنوان ی خواهر با ایمان کامل بهت میگم اگر ازین مرد جدا بشی و رو خودت و ...

آخه دوران مجردی هم برام خیلی سخت بود. همه خواستگارام داغون بودن یا اگر خوب بودن منو نخواستن

بایه مشاور مشورت کن یه سری از اخلاقیات قابل تغییره یه سری نه

رفتم مشاوره گفت شوهرتو بیار شاید بتونم تغییرش بدم اونم قبول نکرد بیاد

آخه دوران مجردی هم برام خیلی سخت بود. همه خواستگارام داغون بودن یا اگر خوب بودن منو نخواستن

مثلا الان ایشون ایلان ماسکه ؟ 

اینم داغونه خب 

آدمهای داغون میومدن تو زندگیت چون عزت نفس نداری حس ارزشمندی نداری 

طلاق فقط وقتی خوشبختت می‌کنه که دیگه طاقت‌نداری بمونی. تنهایی بهتر از بودن با کسیه که اذیتت می‌کنه. نترس از تنها بودن، چون خیلی وقت‌ها تنها بودن بهتر از بد بودن کنار یه آدمه. اگر می‌ترسی کسی بدتر بیاد، همینم دلیل نمی‌شه بمونی. اول خودت و آرامش خودت مهمه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

مثلا الان ایشون ایلان ماسکه ؟ اینم داغونه خب آدمهای داغون میومدن تو زندگیت چون عزت نفس نداری حس ارزش ...

خخخخ دقیقا

اون همه سختی تو دوران مجردی کشیدم که یک آدم خوب قسمتم بشه اونم شد این

خخخخ دقیقااون همه سختی تو دوران مجردی کشیدم که یک آدم خوب قسمتم بشه اونم شد این

جداشو تا بدبخت تر نشدی خدای نکرده با ی بچه برگردی 

این آدم سوهان روحت میشه پیرت می‌کنه 

حداقل اگر مجرد باشی ی امیدی هست ی مرد خوب پیدا کنی 

اما متاهل بشی و بری زیر ی سقف کارت تمومه

عقدم

مرد پاک و سالم کم پیدا میشه؛

شوهرت اگر نیاد مشاوره خودت سیاست های زنانه یاد بگیر و کتاب های روانشناسی ازدواج بخون‌

با تغییر رفتار خودت اونم ناخودآگاه رفتارش تغییر می‌کنه و خوشبختی میاد سراغت...

تو دوران عقد و اوایل زندگی مشترک تقریباً بیشترین جر و بحث و دعوا پیش میاد چون زن و مرد کمترین شناخت رو از هم دارن.

بعد چند سال با شناخت بیشتر خوشبختی واقعی میرسه

صبور باش 

الکی زندگی ات رو خراب نکن

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)