2777
2789

اوهوم سر غذا یه بار 

یه بار هم رفته بود اکسش رو ببینه البته بهم پیامها اینا همه نشون داده بود رفته بود شسته بود دختره رو تکلیفش معلوم کرده بود ولیچن به من نگفته بود قهر کردم ۳ روزی فکر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

تا پای طلاق رفتیم تو عقد

روز اخر دادگاه زد زیر گریه و برگشتیم

و خداروشکر که برگشتیم چون همه چی خوبه

دو ماه تو عقد قهر بودیم

ان شاءالله خدا خودش هرچی صلاحته برات درست کنه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
الان خوبه زندگیشون

اره دعوا دارن ولی احترام و اینا از بین نمیره فقط شاید کلامی بحث کنن تو دوران عقد ما خانواده ها خیلی اذیت شدیم 

هم دوران عقد هم الان دعوا کلا سر خواهرای افریته شوهرشه شوهرش خیلی ادم خوبیه ولی خواهراش به شدت حسودن 

بله تا پای طلاق رقتم

چیشد برگشتین؟

ما هم اختلافاتی کوچیکی داشتیم ولی کوتاه نیومد و گفت طلاق و به راحتی زندگیمون شروع نشده تموم شد🥲

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

من با اینکه خیلی همو دوست داشتیم و دوست بودیم دوتا دعوای خیلی بد داشتیم. یکیش که فاجعه بود

اما همونوقت روش کار کردیم باهم اونقدر حرف زدیم که از دل هم دربیاریم و تمامش کردیم. البته بین همه اخلاقهای خوب همسرم همونوقت من متوجه شدم خودخواه هست یکم و عشق ورزیدنش خیلی مشکل داره تو جمع خانوادش. تو جمع اونا و فامیلاش یهو انگار با من خواهر برادر میشدیم. اما خب این عیبشو گذاشتم پای خوبیاش و تلاش کردیم تا میشه عادتای بدشو که منو ناراحت میکنه درست کنیم

و بالعکس اون رفتارای بد من تا تونستم تلاش کردم اصلاحشون کنم. مثل خشم انفجاری که داشتم قبلا

منتا پای طلاق رفتیم تو عقدروز اخر دادگاه زد زیر گریه و برگشتیمو خداروشکر که برگشتیم چون همه چی خوبهد ...

ما نزدیک ۵ماه میشه...هیچ خبری ازش نیست..

وقتی زده زیرگریه یعنی دوستتون داشته🥺

یعنی چی خبری ازش نیست؟ خانوادت هم پیگیری نمیکنند؟نگذار بلاتکلیف بمونی پنج ماه خیلیه

چرا من دوماه صبرکردم دیدم خبری ازش نشد بعد قانونی اقدام کردم..خیلی روزای سختیه💔