2777
2789

واقعاً تو هر رابطه‌ای یه جایی می‌رسه که آدم احساس می‌کنه داره بیشتر "تحمل" می‌کنه تا "زندگی"؟
یه وقت‌هایی حس می‌کنی رابطه‌ی زن و شوهر، یه جنگ خاموشه بین دو نفری که هردوشون انتظار دارن طرف مقابل بیشتر بفهمه، بیشتر کوتاه بیاد، بیشتر همراهی کنه...

واقعاً این حس طبیعی‌ـه یا نشونه‌ی سمی شدنه رابطه‌ست؟

لطفاً متأهل‌ها صادقانه بگن:

- این احساس رو تجربه کردید؟

- چی کار کردید که از فاز تحمل برگرده به فاز عشق و آرامش؟

- راهی هست که بدون جنگ، دو نفر همدیگه رو بفهمن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اگه واقعا درک رسیده باشند متاهلی صبوری حرف گوش دادن ی بار این کوتاه بیاد ی بار مقبللس زندگی خوب میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زن باید عشق رو بگیره تا بتونه عاشقانه رفتار کنه 

مرد خیلی تاثیرش بیشتره گاهی اوقات با یه پیام عاشقانه با یه هدیه یه قرار دو نفره میشه زن رو سالها جوون کرد وقتی زن شارژ شد حالا بشین و از محبتش لذت ببر

اشهد ان علی ولی الله

دوره ای پیش میاد 

تحمل و صبوری توی ازدواج اینجا معنی پیدا میکنه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

طرفت انسان باشه خود ب خود همه چی برمیگرده ب اولش

بله
عالی فرمودید    

واقعاً وقتی طرف مقابل‌تون «انسان» باشه، خیلی چیزها خود‌به‌خود درست می‌شه...

اما کاش تعریف «انسان بودن» رو همه بلد بودن.

خیلی از ما فکر می‌کنیم انسان بودن یعنی فقط مهربون بودن، ولی در یک رابطه:

- انسان بودن یعنی مرز داشتن و احترام گذاشتن به مرزهای طرف مقابل.

- یعنی مسئولیت‌پذیری، نه انداختن تقصیر به گردن دیگری.

- یعنی بلد باشی عذرخواهی کنی، توضیح بدی، و تغییر کنی.

بله درسته

اگه طرفت واقعاً انسان باشه، دیگه لازم نیست بجنگی که دیده بشی.
همون‌قدر که می‌خوای، می‌بینی و دیده می‌شی.

اما اگه طرفت انسان نباشه،   رابطه هر روز یه جنگ فرسایشی می‌شه…  

بلهعالی فرمودید واقعاً وقتی طرف مقابل‌تون «انسان» باشه، خیلی چیزها خود‌به‌خود درست می‌شه...اما ک ...

آفرین دقیقا گل گفتی

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

بله همین الانشم دارم تجربه می‌کنم هرچی سعی میکنم درستش کنم نمیشه یعنی شوهر بیشرفم کوتاه نمیاد منم دی ...

خیلی متأسفم که دارید چنین تجربه‌ای رو پشت سر می‌گذارید.
از لحن پیام‌تون کاملاً مشخصه که خیلی تلاش کردید، خیلی جنگیدید، خیلی ساختید و حالا به نقطه‌ای رسیدید که خستگی از درونتون زده بیرون…

گاهی وقت‌ها مشکل این نیست که ما بلد نیستیم بسازیم
مشکل اینه که طرف مقابل ما نمی‌خواد شریک باشه، فقط توقع داره تحملش کنیم.

شما مقصر نیستید که خسته شدید، وقتی بار رابطه فقط روی دوش شما بوده.
و بدونید که خستگی‌تون نشونه‌ی ضعف نیست، نشونه‌ی اینه که دیگه وقتشه به خودتون هم فکر کنید.

نه با سکوت و فراموشی،

بلکه با آگاهی و عزت نفس.