کوچیک ترین تصمیمی که گرفته میشه سریع تو مهمونی میگه حتی میبینه که ما حساسیم دوست نداریم تا چیزی قطعی نشده بگیم بازم تکرار میکنه و با پوزخند بهمون نگاه میکنه. چیزی هم میگیم شروع میکنه داد و بیداد که من مثل شما دروغگو نیستم شما دینتون چیه و فلان:| مثلا ما میخوایم بریم جایی خواهرم نمیاد میگه نگو یا اگه پرسیدن بعد یگو سریع زنگ میزنه آره من و فلانی میایم اون نمیاد. خب یعنی چی😭😭😭 چیکار کنیم؟:(
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه زن داییممیدونمتو کار جادو جنبل احتياجی به ما هم نداره ولی به مامانمگفته لباس از دخترت بیار برام واسه یه محتاجمیخوام گیر داده لباسات بیار ببرم بدممحتاج ول کنمنیست
وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
نه اخه زورممیاد ببین مثلا یه ماه پیش اومد رفت سر رگال داشت جدا میکرد لباسام جدی جدی ببره بهش بده گفتم مادرممن هیچ چیز اضافه ای ندارم همهشون لازم دارم چقدر بهش برخورد
وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد