2777
2789
عنوان

شما باشید پشت کنکور می مونید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 60 پست
اگر آرزو داری هدف داری بمون براش بجنگ ؛ اونایی که میگن نمون عمرت هدر می‌ره غلطه چونکه یک سال تلاش کر ...

راستش رشته ای که میخوام برم هی حقوق چه آزاد چه غیر آزاد فقط نمیدونم چه کنم دیگه از طرفی حس میکنم وای فردا ۲۱ سالگی بری دانشگاه

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان فرصت جبران داری. گوشی رو بذار کنار‌. به شدت منظم باش. چند ماهه دیگه. تمام جهادت رو بکن.‌ وقتی ی ...

الان فقط امیدم کنکور تیر دعا کن قبول بشم سراسری که نمونم 😭

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

راستش رشته ای که میخوام برم هی حقوق چه آزاد چه غیر آزاد فقط نمیدونم چه کنم دیگه از طرفی حس میکنم وای ...

مهم نیست چه سالی میری دانشگاه مهم اینکه با چه سطحی با چه هدفی میری دانشگاه ؛ همه ی آدمایی که رفتن دانشگاه آدمای موفقی نبودن ؛ ما یکبار زندگی میکنیم حق داریم بجنگیم برای هدف هامون 🌷

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

سلام عزیزم بله رشته حقوق هم مثل هر رشته دیگه ای سختی های خودشو داره ولی اگر علاقه داشته باشید براتون شیرین میشه 

اره من سال اول قبول شدم وکالت 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

سلام عزیزم بله رشته حقوق هم مثل هر رشته دیگه ای سختی های خودشو داره ولی اگر علاقه داشته باشید براتون ...

🥲مرسی ازتون

🥲مرسی ازتون

موفق باشی عزیزم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

من سال اولم و پشت نمیمونم شد، شد نشد، میرم ازاد البته من رشتم ریاضی هست و مشاورم میگه ارزش پشت موندن ...

نمیدونم واقعا ارزش داشته باشه یا نه ولی ریاضی شرکت کننده های کمتری داره دوست من پارسال با رتبه ۲ هزار مهندسی برق شیراز قبول شد 

من مشاورم میگه فقط تجربی ارزش پشت موندن داره

نمیدونم والا مشاور من گفت اگه توان باشه و هدف داشته باشی موندن اوکی ولی مثلا برا کسی که سال اولش دوست من سال دوم بود پارسال 

نمیدونم والا مشاور من گفت اگه توان باشه و هدف داشته باشی موندن اوکی ولی مثلا برا کسی که سال اولش دوس ...

من توانشو ندارم مشاوره من اینو گفت حوصله هم ندارم به رشتمم علاقه ندارم فقط میخوام تموم شه

فقط نمیدونم میشه هر رشته ایی که بخوایم دانشگاه ازاد ثبتنام کنیم مثلا معماری با معدل پایین؟ معدل ملاکه یا نه؟ 

من توانشو ندارم مشاوره من اینو گفت حوصله هم ندارم به رشتمم علاقه ندارم فقط میخوام تموم شهفقط نمیدونم ...

خب تو دانشگاه هم سختت میشه بدون علاقه 

فکر کنم بدون معدل میشه از طریق کنکورم اکثر رشته ها جذب دارن

خب تو دانشگاه هم سختت میشه بدون علاقه فکر کنم بدون معدل میشه از طریق کنکورم اکثر رشته ها جذب دارن

نمیدونم معماری رو دوست دارم فقط نمیدونم معدل برای ثبتنام دانشگاه ازاد مهم هست یانه چون معماری جز رشته هایی هست که معدل و رتبه خوبی میخواد