من سال سومم بود امسال سال اول اصلا کنکوری اونطوری ندادم چند ماه قبلش یکی از عزیزام رو از دست دادم نشد بخونم پارسالم نخوندم ولی امسال خوندم تقریبا رتبه ام بدک شاید نشه ولی باهاش هم جایی شاید قبول نشم نمیدونم بمونم یا آزاد برم یکمم آزاد برام سنگین
آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
راستش رشته ای که میخوام برم هی حقوق چه آزاد چه غیر آزاد فقط نمیدونم چه کنم دیگه از طرفی حس میکنم وای ...
مهم نیست چه سالی میری دانشگاه مهم اینکه با چه سطحی با چه هدفی میری دانشگاه ؛ همه ی آدمایی که رفتن دانشگاه آدمای موفقی نبودن ؛ ما یکبار زندگی میکنیم حق داریم بجنگیم برای هدف هامون 🌷
سلام عزیزم بله رشته حقوق هم مثل هر رشته دیگه ای سختی های خودشو داره ولی اگر علاقه داشته باشید براتون شیرین میشه
اره من سال اول قبول شدم وکالت
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹