2777
2789

نی نی یار رو و ممنون میشم تگ کنید

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما یچی گفته اون طرفم

بی دلیل که نمیگن

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

اینجا هیچکس تعلیق نمیشه بدتر از درخواست یک نر که نداریم

نی نی یار خودت و قبل اون تعلیق میکنه عدالت تو سیستم این سایت موج میزنه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

واااای چقدر زشت چرا اینجور گفت

چون تو تاپیک هشت ماه پیشم گفتم اینقدر خستم و داغونم که از بچم دارم متنفر میشم

چرا چون هیچ کمکی نداشتم

چون راحت چشم رو هم نذاشتم و بدنم داشت از بی خوابی و کم خوراکی و انتظارات بالای شوهر و خانواده شوهر تحلیل می رفت

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
حتما یچی گفته اون طرفمبی دلیل که نمیگن

کامنتش برای یکی از تاپیک های بنده هست

ممنون میشم رسیدگی کنید

@niniyar‍ 

سلام.لینک تاپیک رو بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت