2777
2789
ی بار خودکارم رو میز بود واسه خودش تکون خورد دیگه چیز ترسناکی نداشتم خداروشکز۱

🤧😂منم همینطور 💔البته من یسری یه صدا های عجیب شنیدم و اولین و آخرین تجربه ترسناک من شد 

nature 🏖️🍁lover

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چن روز پیش حموم رفت تنها بودم ساعت ۱۰ ونیم شب اینا بود بعد یه سرامیک اتاقم هی صدا میده رد شی

حمومم دقیقا روبه روی اتاقمه حالا رفتم حموم صدای این سنگه میومد خیلی ترسیدم انگار یکی میرفت اتاقم برمیگشت ۱۰ تا آیه الکرسی خوندم😂اومدم بیرون کسی نبود

ایشالا که توهم بوده

من چن روز پیش حموم رفت تنها بودم ساعت ۱۰ ونیم شب اینا بود بعد یه سرامیک اتاقم هی صدا میده رد شیحمومم ...

انشالله انشالله آخه دختر خوب ساعت ده و نیم رفتی حموم 😂😂😂من ده و نیم وام از پتو بیرون نمیکنم یوقت جن نخوره 😂

nature 🏖️🍁lover

نه بابا اینا شوخی بیش نیست واسه ما ایرانیا😂😂😂آخه چرا باید از اون سر دنیا پاشه بیاد ایران 🥴😂

خب تو احتمال بده ۱ درصد بیاد

بی احتمال نیستش که

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

یه بار تنها خونه بودم هوا تقریبا تاریک بود رفتم آشپز خونه لامپو روشن کردم برگشتنی خاموشش کردم رفتم تو اتاقم بعد داشتم فیلم می‌دیدم حس کردم صدا پریز اومد وقتی که خاموش روشن می‌کنی رفتم تو حال دیدم برق آشپز خونه روشن شده نمی‌دونم شاید من روشن گذاشتمش اما صدا پریز اومد به هرکیم زنگ زدم جواب نداد😂

همیشه درحال خواب.... 

یه بار تنها خونه بودم هوا تقریبا تاریک بود رفتم آشپز خونه لامپو روشن کردم برگشتنی خاموشش کردم رفتم ت ...

😨💔💔جایی که گفتی هیچکی جواب نداد که ترسناک تر بوووود😭🥲آدم سکته می‌کنه 

nature 🏖️🍁lover

جن خونمون دلش یخ خواست ساعت ۴ صبح

ممکنه برقا رفته بودن یخای فریزتون داشته آب می‌شده میریخته پایین 

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
واقعا🥲💔 رفتم تو اتاق درو بستم قفل کردم

ترسناک ترش کردی که

انشالله انشالله آخه دختر خوب ساعت ده و نیم رفتی حموم 😂😂😂من ده و نیم وام از پتو بیرون نمیکنم یوقت ...

🤣🤣اهل ریسکم خیلی

باز درس عبرت نگرفتم تکرارم میکنم

کی اجنه بیادمنو ببره خدامیدونه😂😐

یه بارم مامان و بابام تو حال داشتن حرف میزدن بهم گفتن تو برو اتاقت درو ببند نیا بیرون حرف داریم . منم رفتم درو بستم یهو دیدم یه مارمولک تو اتاقم داشتم سکته میکردم 😂😂 دقیقا کنار در بود نمی‌تونستم درو باز کنم از شانس بدم  😂 آخرش حرف مامان بابام تموم شد ولی مارمولکه تو اتاق نبود😐🤦🏻‍♀️ رفتیم بیرون با مامان بابام برگشتم دیدم زیر مبله😂😂

همیشه درحال خواب....