2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار تو خونه فامیلمون که پیر مرد زن پیر بود و دخترش تو یکی از روستا های شب پنجشنبه بود مردا رفته بود ...

یا خدا آدم سکته می‌کنه من میذاشتم ظرفا رو واسه فردا 🥴💔

nature 🏖️🍁lover

😂😂😂این قسمت :یخ 😂😂

😂😂😂😂

قدیما کابینتارو میبست😂

فک کن با دوتا بچه همسایه داشتم کیک درست میکردم فر زیر یکی از کابینتا بود

واضح کابینت بالاسرمون خودش بسته شد یهو😂

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

چی ترسناک تر از این ک انابل از موزه فرار کرده؟

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
چندوقت پیش بلندشدم واسه نمازصبح،دیدم پسرم رو مبل نشسته بود رفتم باهاشم حرف زدم گفتم چرااین موقع صبح ...

شاید واقعا بوده باشه هااا چون برای خود منم پیش اومده که سرمو برگردوندم یه لحظه دیدم طرف چقدر جابه جا شده 

nature 🏖️🍁lover

ی بار خودکارم رو میز بود واسه خودش تکون خورد 

دیگه چیز ترسناکی نداشتم خداروشکز۱

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

چندوقت پیش بلندشدم واسه نمازصبح،دیدم پسرم رو مبل نشسته بود رفتم باهاشم حرف زدم گفتم چرااین موقع صبح ...

واایی

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
😂😂😂😂قدیما کابینتارو میبست😂فک کن با دوتا بچه همسایه داشتم کیک درست میکردم فر زیر کابینت بودواضح ...

کار کرده خسته شده چطور صابخونه ای بودی یه چیکه آب دستش ندادی یزییید😂😂😂😂

nature 🏖️🍁lover

کار کرده خسته شده چطور صابخونه ای بودی یه چیکه آب دستش ندادی یزییید😂😂😂😂

ای بابا ای بابا👀😂

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻