2777
2789

دیشب روح پدر بزرگم رو از تریق تمرین اینه بعد از 3 ماه تلاش دیدم 

بدتر اینکه وقتی خودمو تو اینه دیدم صورت پدر بزرگم سمت چپم بود و یک صورت تماما سیاه با یک زبون عین زبون مار دوشاخه به رنگ خون از دهنش اویزون بود

ممکنه برقا رفته بودن یخای فریزتون داشته آب می‌شده میریخته پایین

نه برقا نرفته بودن

از مخزن تا اون قسمت که میان پایین فک کنم دریچه داشته باشه برقا میرن هم این اتفاق نمیوفته

البته من میگم احتمال زیاد همون یخساز طبق معمول دلش خواست اول سحر یخ درست کنه😂

احتمالا اون صدای بعدشم که فکر کردم لیوان پر یخ هست بخاطر این بوده گیج خواب بودم بازم نمی‌دونم 

ولی خب جن نبوده درکل😂

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بدههههه😂😂😂😂😂😂

خیلی 😂 یه بارم جیرجیرک رفته بود زیر مبل قایم شده بود درنمیومد معلوم نبود خیلی بد بود🥲🤦🏻‍♀️😂😂

درسته موضوع تاپیک ترسناکه ولی اینجور داستانای سوسک و ملخ و مارمولک  خودش از جن برام بدتره😂😂🤦🏻‍♀️

همیشه درحال خواب.... 

جدن؟

کاری رو که من انجام دادم هیچ ادمی انجام نمیده چون در موردش کاملا میدونستم اینکه اینه ها دروازه ی ورود موجودات ماورایی به دنیای ما هستن 

خیلی سال قبل استاد فلسفه بهم گفت توی اتاقت اینه نذار 

اگر گذاشتی روش رو شبها قبل از خواب با یک پارچه ی ضخیم بپوشون 

از اون موقع میدونستم اینه کارش نشون دادن صورت ادما و جلوش نشستن و میکاپ کردن و مو سشوار کردن نیست

اینه دروازه به حساب میاد که من از طریق همین اینه چیزی رو دیدم که به حرف استادم رسیدم 

حتی استادم گفت توی خونه هاتون اینه نذارید بخصوص اتاق خواب و علت اینکه بیشترین دعواها تو زندگیا اتفاق میفته وجود همین اینه هاست 

کاری رو که من انجام دادم هیچ ادمی انجام نمیده چون در موردش کاملا میدونستم اینکه اینه ها دروازه ی ورو ...

وایی خدا 😱 روح پدربزرگتون شاد

وقتی روحشونو احضار کردین نترسیدین اتفاقی نیفتاد بعدش؟

همیشه درحال خواب.... 

وایی خدا 😱 روح پدربزرگتون شادوقتی روحشونو احضار کردین نترسیدین اتفاقی نیفتاد بعدش؟

اون خیلی مادربزرگمو اذیت کرده بود به حدی که مادربزرگم دق مرگ شد از دستش 

نابودش کرد با کاراش 

ادمی بود که مثل ریگ پول خرج مادربزرگم میکرد ولی اندک محبتی بهش نمیکرد و خیلی وقتها تنهاش میذاشت و میرفت با رفیقاش بیرون در مغازش و مادربزرگم تنها تو خونه 

وقتی قیافشو دیدم تو اینه اولش عادی بود یکهو چنان ترسناک شد صورتش که با هیچ تکنیک سینمایی نمیتونی اون صورت رو بسازی و نشون بدی 

اولش ریش و سیبیل نداشت 

یکباره ریش و سیبیل سفید در اورد اونم بلند 

موهای سرش ریخت 

چشمهاش سیاه شد 

دماغش عین دماغ گربه شد 

بعد شروع کرد به خندیدن اما وقتی خندید صورتش سیاه شد و یک زبون قرمز عین زبون مار از دهنش اویزون شد و دندونی هم نداشت و وقتی میخندید لثه هاش دیده میشد 

فعلا که اتفاقی برام نیفتاده چون ترسی ندارم از این چیزا و اینکه این موجودات بیشتر ادمای ترسو رو اذیت میکنن تا از ترسی که درون این ادما بوجود میاد تغذیه کنن 

من چون ترسی ندارم سراغم نمیان 

تو 19 سالگی خیلی میومدن به شکل گرگ و عنکبوت و میمون 

وقتی شدم 20 ساله و خونه رو عوض کردیم دیگه نیومدن همون موقع هم نمیترسیدم و کلا اینا رو جدی نمیگرفتم 

تا ببینم ایا باز میان سراغم یا نه

دیشب روح پدر بزرگم رو از تریق تمرین اینه بعد از 3 ماه تلاش دیدم بدتر اینکه وقتی خودمو تو اینه دیدم ص ...

چجوری؟

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
دیشب روح پدر بزرگم رو از تریق تمرین اینه بعد از 3 ماه تلاش دیدم بدتر اینکه وقتی خودمو تو اینه دیدم ص ...

اگه‌میشه درخواست بدم اموزششو بدی بهم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
چجوری؟

تمرین اینه

تو نت سرچ کن میاد برای دیدن ارواح و اجنه

منتها دارم میگم ادم ترسویی هستی اینکار رو نکن چون من اصلا مسئولیتی در قبال کاری که میکنی قبول نمیکنم و گردن هم نمیگیرم 

به اختیار خودته 

اگه‌میشه درخواست بدم اموزششو بدی بهم

اول میری چندتا شمع سفید رنگ میخری یا هر رنگی که بود فرقی نمیکنه طوریکه سریع اب نشه

شمع رو روشن میکنی و بدون اینکه بهش پلک بزنی به نور شمع نگاه میکنی اونقدر نگاه میکنی و پلک نمیزنی تا اینکه طیف رنگها و هاله ی اطراف شمع رو ببینی 

اونقدر باید اینکار رو بکنی که بدون پلک زدن بتونی نیم ساعت حداقل اینکارو انجام بدی و سوزش چشم و قرمزی چشم و ابریزش چشم هم نگیری که باید از روزی 5 دقیقه شروع کنی و برسی به حداقل نیم ساعت///بعد یک اینه میری میخری با ابعداد15سانت در 12 سانت

وقتی چشمات عادت کرد به پلک نزدن میشینی روبروی یک دیوار سفید

چهارزانو میزنی

روبروت روی دیوار رو نگاه میکنی و اینه رو دقیقا همونجا که روبروی چشمات هست به صورت عمودی میچسبونی طوریکه وقتی نگاه میکنی تو اینه چشمات دقیقا مرکز اینه رو ببینه 

وقتی اینکار رو کردی توی شب یک شمع روشن میکنی طوریکه نورش تو اینه نیفته فقط برای اینکه بتونی داخل اینه رو ببینی و تاریک نباشه 

چون اگر لامپ روشن کنی داخل اینه هیچی نخواهی دید 

بیست دقیقه به مرکز اینه نگاه کن و پلک نزن بعد میبینی قیافت داره ترسناک میشه و از دیدن قیافه ی خودت خواهی ترسید مرحله ی بعد اونجاست که یکسری موجودات رو میبینی که صورتشون کنار صورت خودت قرار گرفته 

بهت بگم با اینکار دروازه ی ورود اجنه رو بازمیکنی به خونتون طوریکه اگر تسخیرت بکنن روزگارتو سیاه میکنن 

خیلی باید قلب شجاعی داشته باشی که حتی ذره ای حتی ذره ای ترس توی وجودت نیومد که هیچ حتی وقتی اون موجود رو دیدی بخندی بهش نه اینکه فیلم بازی کنی چون اون متوجه میشه ترس وجودت رو و اینکه داری ادای ادمای نترس رو در میاری 

اگر نمیترسی انجام بده وگرنه دورش رو خط بکش من ذاتا ادم نترسی بدنیا اومدم و ارثی هم هست به یکی از داییام رفتم 

ولی میگم انجام نده چون از سر کنجکاوی میخوای اینکار رو انجام بدی 

ضمنا بگم با انجام اینکار نمیتونی برای خودت موکل و این چیزا جور بکنی و فقط از طریق اینه میتونی اجنه و ارواحی که سرگردان هستن رو ببینی و به همراه ارواحی که صداشون میزنی