2777
2789

مادرشوهرم چند هفتس اینجوری شده دلیلشم ب خاطر اینکه دندون درد شدید گرفت دکتر دندونشو نکشید گفت عفونت داره و تا دارو چرک خشک کن نخوری نمیکشمش مجبور شدم همش چرک خشک کن خورد از بعد اون یبوست گرفت و معذرت می‌خوام از پشتش یه چیز اضافی اومده بیرون . کلی پشتش خون ریزی کرده دکتر گفت کلا باید مایعات میوه سبزیجات بخوره رعایت کنه تا دوهفته اگع خوب نشه بایذ عمل شه امروز همش لرز داشت بی حال بود بردمش دکتر باز همون حرف زدن بهش.. من براش اسفناج خریدم براش  شولی پختم از اون موقع میگع خیلی بهتره خونریزی ندارع ..روشایی ک میدونین غذاهایی ک میدونین خوبه بگین براش درست کنم 

فردا میخوام براش فالوده سیب درست کنم با ابگوشت .که نخود تو ابگوشتام نمیکنم شاید خوب نباشع براش‌. اگه تجربه داشتین راهنمایی کنین بهش بگم

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بايد دارو بخورا وقتي وضع اينطوريه با دكتر مشورت كنيد قرص سنالين و ملين و شربت انجير از داروخانه يا شربت الومينيوم جي… هر كدام براشون بهتره

ي قرص پروبيوتيك هم هست لاكتول همچين چيزي

پودر موسيليوم

پماد ضد شقاق انتي فيشر… 

اب و مايعات فراوان 

داروها با مشورت پزشك

بهش کلی پماد هموروئین دادن ولی نمیتونه استفادع کنه از بس تو مقعدش زخمه

روغن زیتون بکشید اطراف مقعدش

هم ترمیم میکنه هم دفع براش راحت تر میشه

انجیر خشک بذار تو آب گرم بمونه تا صبح

صبح ک بیدار شد ناشتا بده بخوره

شربت خاکشیر بده بهش خیلی خوبه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

فکر کنم منم دارم هموروئید داخلی میگیرم

سر دارو های تپش قلب و استرس کلا یبس شدم.

گلاب به رو تون همراه مدفوع خون هم میاد

ولی درد و زخم خارجی ندارم.منم نمیدونم باید چیکار کنم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕