2777
2789

سلام دوستان 

من هم جزو افرادی هستم که اضافه وزن زیادی زیادی پیدا کردم و میتونم بگم آثار بدش داره اذیتم میکنه 

دوست داشتم گروهی داشته باشیم تا با انگیزه وزن کم کنیم 

اگر هر کسی ایده ای داره یا دوست داره خوشحال میشم باهاتون آشنا بشم و بتونیم وزن کم کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هستم ولی گروه بزنیم وات

من هم موافق واتس آپ هستم اما عده ای شاید نخوان به خاطر افتادن شماره و یا ...

اما دوست دارم واتس آپ چنین گروهی داشته باشیم و فکر می‌کنم انگیزه ایجاد میکنه برای کاهش وزن 

من هم موافق واتس آپ هستم اما عده ای شاید نخوان به خاطر افتادن شماره و یا ...اما دوست دارم واتس آپ چن ...

البته جسارت نباشه یه عده گروه میزنن اما همین ک اومدن ت گروه میرن ت خواب🥴من ت گروههای زیادی رفتم ک واقعا بعد چن روز غیرفعال بودن

البته جسارت نباشه یه عده گروه میزنن اما همین ک اومدن ت گروه میرن ت خواب🥴من ت گروههای زیادی رفتم ک و ...

نه قراره همه فعالیت کنیم حالا بر اساس هر تایمی که آزاد بود حداقل گزارش کاری بدیم و برنامه ریزی که هر کسی برای خودش انجام میده 

البته جسارت نباشه یه عده گروه میزنن اما همین ک اومدن ت گروه میرن ت خواب🥴من ت گروههای زیادی رفتم ک و ...

به شدت آدم درونگرایی هستم حتی باشگاه رفتن هم جسمم رو اذیت میکنه از لحاظ بدنی قبلا پیاده روی میرفتم اما مدت ها خیر و وزنم خیلی بالارفته

به شدت آدم درونگرایی هستم حتی باشگاه رفتن هم جسمم رو اذیت میکنه از لحاظ بدنی قبلا پیاده روی میرفتم ا ...

منم وزنم خیلی بالا بود.بعدازمدتی رسوندم ب عدد دورقمی ولی خب چن ماهه ب دلایلی بیخیالی طی کردم. بجای کم شدن9کیلوهم اضاف شدم. دیگه ازصبح بسم الله گفتم و دوباره شروع کردم برای سلامتی و اندام بهتر🤭