2777
2789
عنوان

کسایی که اضافه وزن زیاد دارن بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست
منم وزنم خیلی بالا بود.بعدازمدتی رسوندم ب عدد دورقمی ولی خب چن ماهه ب دلایلی بیخیالی طی کردم. بجای ک ...

خطرناک اعتیاد ،اعتیاد به مواد مخدر نیست 

اول اعتیاد به فکره

دوم اعتیاد به غذا 

سوم اعتیاد به مواد مخدر 

حالا اگه این اعتیاد به غذا جنبه روانی داشته باشه یعنی اضافه وزن به خاطر بیماری جسمی نباشه مثل تیروئید،من خودم برام جنبه روانی داره 

و هیچی مثل مسئولیت پذیری به ما کمک نمیکنه تا بتونیم وزن کم کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناک اعتیاد ،اعتیاد به مواد مخدر نیست اول اعتیاد به فکرهدوم اعتیاد به غذا سوم اعتیاد به مواد مخدر ...

دقیقا و اتفاقا همون روان باعث میشه ک همین پرخوریه کم کم ب جسم هم بزنه و باعث بیماری هابشه

دقیقا و اتفاقا همون روان باعث میشه ک همین پرخوریه کم کم ب جسم هم بزنه و باعث بیماری هابشه

چیزی هم تحت عنوان اراده نداریم که وای ببین فلانی چقدر اراده اش قویه چه اندام خوبی و چه تحسین برانگیز همه چیز بر اساس نیاز های ماست من الان حس میکنم اضافه وزن سلامت جسمم رو داره می گیره و تنها راه مسئولیت پذیریه

چیزی هم تحت عنوان اراده نداریم که وای ببین فلانی چقدر اراده اش قویه چه اندام خوبی و چه تحسین برانگیز ...

موافقم. من خودم همیشه میگفتم بی اراده م و نهایت رعایتم میشد چن روز و کلی بهونه میاوردم واس کارم. ولی زمانی ک فهمیدم وضعیتم خطری شده ب خودم اومدم برای سلامتیم. اما الان ک ب عدد دورقمی رسیدم مدتیه بیخیالی طی میکنم. امروز گفتم ت حتی هنوز خوب نشدی اصلا خوبم بشی چطور دلت میاد این همه تلاشت رو ت عرض چن ماه نابود کنی؟ دیگه خلاصه دوباره شروع کردم و ان شاءالله تا وزن هدفم پیش میرم🤭

موافقم. من خودم همیشه میگفتم بی اراده م و نهایت رعایتم میشد چن روز و کلی بهونه میاوردم واس کارم. ولی ...

دقیقا وزن زیاد کردن خیلی راحته کم کردنش سخت تر به خودم اومدم دیدم واقعا وزنم خیلی خیلی زیاد شده