الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا و اتفاقا همون روان باعث میشه ک همین پرخوریه کم کم ب جسم هم بزنه و باعث بیماری هابشه
چیزی هم تحت عنوان اراده نداریم که وای ببین فلانی چقدر اراده اش قویه چه اندام خوبی و چه تحسین برانگیز همه چیز بر اساس نیاز های ماست من الان حس میکنم اضافه وزن سلامت جسمم رو داره می گیره و تنها راه مسئولیت پذیریه
چیزی هم تحت عنوان اراده نداریم که وای ببین فلانی چقدر اراده اش قویه چه اندام خوبی و چه تحسین برانگیز ...
موافقم. من خودم همیشه میگفتم بی اراده م و نهایت رعایتم میشد چن روز و کلی بهونه میاوردم واس کارم. ولی زمانی ک فهمیدم وضعیتم خطری شده ب خودم اومدم برای سلامتیم. اما الان ک ب عدد دورقمی رسیدم مدتیه بیخیالی طی میکنم. امروز گفتم ت حتی هنوز خوب نشدی اصلا خوبم بشی چطور دلت میاد این همه تلاشت رو ت عرض چن ماه نابود کنی؟ دیگه خلاصه دوباره شروع کردم و ان شاءالله تا وزن هدفم پیش میرم🤭