2777
2789

دوستم دانشجو پزشکی اصفهان هستش و رتبه خفن کنکور 🫠😪

متاسفانه تو این مملکت هیچ قشری راضی نیستن از وضعیت شون ، افسردگی بیداد می‌کنه...

آدمیزاد هیچوقت از وضعیتش ناراضی نیست،بهش بگو اینقدر ناشکری نکن خیلیا آرزو دارن جای تو باشن

ی روزی خدا همین موقعیت رو هم ازت میگیره از بس ناشکری

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی در حال حاضر یکی از رشته هایی که آدم میتونه به صد در صد آینده اش امید وار باشع

میدونی بیکار نمی مونی

این ناله کردن هم عادته 

من الان دارم با آقایی آشنا میشم

پزشکه ۴ سال فارغ‌التحصیل شده

بعد طرحش مطب زد ماشین ۴ میلیاردی خریده

خونه خریده 

کدوم رشته ای همچین بازدهی داره

آدمیزاد هیچوقت از وضعیتش ناراضی نیست،بهش بگو اینقدر ناشکری نکن خیلیا آرزو دارن جای تو باشنی روزی خدا ...

ببین کسی که با هزار مشکل به به موقعیتی رسیده و الان این چیزا رو میگه باید خیلی بهش سخت گذشته و حس کرده زندگی که الان داره اون چیزی نیست که می‌خواسته 

هر چیزی که مردم آرزو شو دارن الزاما رویایی نیست 

پزشکی در حال حاضر یکی از رشته هایی که آدم میتونه به صد در صد آینده اش امید وار باشعمیدونی بیکار نمی ...

کی بدون تخصص گرفتن تونسته ماشین چهار میلیاردی بخره ؟

لابد ژل تزریق کن شده

نظر من اینکه دانشجوی پزشکی که از وضعیتش گله می‌کنه به دو دلیله: یا طرف با سهمیه رفته و الان داره پاره میشه. یا هم طرف افسردگی داره و مشکل روحی به خاطر کنکور. 

وگرنه فکر نکنم کسی که درس خون بوده و اون همه سر کنکور خودشو پاره کرده، الان بیاد تو دانشگاه اذیت بشه از وضعیت خودش گله کنه 

چون همین پزشک یه تخصص بده خدا تومن پول در میاره

...

نظر من اینکه دانشجوی پزشکی که از وضعیتش گله می‌کنه به دو دلیله: یا طرف با سهمیه رفته و الان داره پار ...

وضعیت آزمون تخصص امسال رو دیدی ؟

این بنده خدا بدون هیچ سهمیه ای اصفهان قبول شد از اول زندگی ش تا الان داره درس میخونه

امسال تو آزمون تخصص کلی تقلب شده و کلی سوال هارو خرید و فروش کردن ، اینم به خاطر همین موضوع اینقدر ناراحته 

تو این مملکت یا باید سهمیه داشت یا اینکه پولدار بود سوال هارو خرید 

وضعیت آزمون تخصص امسال رو دیدی ؟این بنده خدا بدون هیچ سهمیه ای اصفهان قبول شد از اول زندگی ش تا الان ...

همش چرته...

سهمیه دار هارو که هیچی.. منم موافقم

اما تقلب زیاد نمیشه. اگه بشه هم کاری از دست ما برنمی‌آید. برای مثال میگم اگه تخصص بیان ۵ هزار نفر بردارن، ته تهش ۵۰۰ نفر سوال خریدن. ته تهش ۵۰۰ نفر سهمیه دارن.. چهار هزار مابقی به درس خوندنه.. دقیقا عین کنکور خودمون 

...

همش چرته...سهمیه دار هارو که هیچی.. منم موافقماما تقلب زیاد نمیشه. اگه بشه هم کاری از دست ما برنمی‌آ ...

⭕️ آخرین رتبه قبولی حدودی هر رشته در سال گذشته در کل کشور در سهمیه آزاد به ترتیب نزولی با تقریب ۱۰٪ فارغ از احتساب شهر قبولی 

🔹پوست ۱۸۰

🔸رادیو ۳۰۰

🔹چشم ۴۵۰

🔸گوش و حلق ۵۰۰

🔹طب فیزیکی ۷۰۰

🔸قلب ۱۰۰۰

🔹پاتو ۱۱۰۰

🔸پزشکی هسته ای ۱۲۰۰

🔹نورولوژی ۱۴۰۰

🔸ارتوپدی ۱۵۰۰

🔹رادیوانکو ۱۵۰۰

🔸اورولوژی ۱۷۰۰

🔹طب کار ۳۰۰۰

🔸نوروسرجری ۳۰۰۰

🔹جراحی عمومی ۴۰۰۰

🔸روان ۴۵۰۰

🔹داخلی ۶۰۰۰

🔸زنان ۶۰۰۰

اطفال مجاز

طب اورژانس مجاز

عفونی مجاز

بیهوشی مجاز

جراحی قلب ، توراکس 1000 تا 2000

این رتبه های دستیاری هست این عدداخرین قبولیه یعنی برا زاهدان و ایلام و بوشهر اینا

تیپ 1 با 20 درصد اول هر عددی که اعلام شده قبول میشه 

مثلا رادیو تهران و اصفهان نهاییت با 40 50

بعد فکر کنید از 200 سوال 160 درست بزنی 

بعد رتبه ات بشه بالا 3000 4000

انگار کنکور 80 بزنی مردود شی🙂