2777
2789
عنوان

مال دنیا میمونه به وارث

106 بازدید | 12 پست

یه آشنا فوت شده بنده خدا اندازه خودش ازمال دنیا داشت براش مراسم برگزارنکردن ازاول تا چهلم یه ناهار دادن کار ندارم چرا بعضی اینطوری میکنن طرف اندازه یه مراسم 

بدرقه ارزش نداره مبدونم اهل خیرات به فقرا هم نیستن پنج تا پسر هم داشت روحش شاد خیلی اهل غیبت نیستم ولی تعجب کردم همین کاربرهای گرامی بالطافت برخورد کنید   

ناهار دادن دیگه چیکار باید بکنن؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اعتقاد ندارن عزیز من برای مرده و فوت شده مراسم بگیری یه عده فامیل و بستگان نمک نشناس بیان شام و ناهار بخورن و کلی توهین و فحش هم تهش بدن میخوان چیکار ؟؟؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بعضیا اعتقاد ندارن عزیز من برای مرده و فوت شده مراسم بگیری یه عده فامیل و بستگان نمک نشناس بیان شام ...

دقیقا و کلی هم ایراد بگیرن

من داداش جوونم فوت شده بود اصلا نمیدونستیم چی تو این دنیا میگذره پشت سرمون گفته بودن خوب پذیرایی نکردن 

دقیقا و کلی هم ایراد بگیرنمن داداش جوونم فوت شده بود اصلا نمیدونستیم چی تو این دنیا میگذره پشت سرمون ...

بله گلم درسته خدا رحمتشون کنه الهی خدا بهتون صبر بده و از این داغ ها نبینین دیگه بلایا و مصیبت ازتون دور باشه عزیزم آره خدا لعنتشون کنه خودم تجربه داشتم تو مراسم فکر حسابداری مالی و تجزیه و آنالیز خوردن بقیه بودن و آخرم از صاحب مجلسی که عزیزش فوت شده انتظار و توقع داشتن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ما هم این کار کردیم

هم واسه پدربزرگم

هم واسه عموم

ناهار

روزبعدشم مسجد

حالا پدربزرگم یه چهلم کوچیک در حد اقوام نزدیک داشت

واسه عمو همونم نگرفتیم

چی بود اون مراسمات دوم و سوم و هفتم

صبح مسجد

شب مسجد و....

خدا رحمت کنه عمرش تموم شده باید میرفته

مردم باید برگردن به زندگی هاشون

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

ممنون عزیزم انشالله شما هم هیچوقت غم نبینید

متشکرم بزرگوارین زنده و سلامت و خوشوقت باشین 🌺🌺🌺

پدر من مرحوم شد ازمال دنیا چیزی هم نداشت درحد خودمون مسجد مراسم گرفتیم آخرین بدرقه هست حالا بیان حرف ...

خدا رحمتشون کنه داغ نبینی دیگه و خدا بهتون صبر بده ....استارتر جان بالاخره هرکسی یه عقایدی رو پایبند هست همه فامیل و بستگان خوب ندارن یا اصلا اونقدر به اون فرد زمان زندگیش رسیدگی کردن که احتیاجی به مراسم ختم و عزاداری نیست مگر یه مراسم شیک کوچک با ناهار و شام خیلی قشنگ که یه ابروداری خوب برای فوت شده عزیز باشه وگرنه ملت ما زنده کش مرده پرست هستن وقتی طرف زنده هست تنفس میکنه باید به دادش رسید عزیز ..