2777
2789

من یهویی به شون زشت شدم پوستم نابود شده پر از جوش و سیاه سیاهم در حدی که دیگه خجالت میکشم برم بیرون خودمو تو خونه حبس کردم لطفا بگید چیکار کنم یه زره روحیه بگیرم برم بیرون

اخه این عدالته بعضی از زنا اینقدر خوشگلن بعضیا مث من مثل💩میمونن حالم از خودم بهم میخوره با این پوستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

اصن عدالت برقرارنشده

بعضیا هم خوشگلن هم خوش اندامن هم پوست و موی عالی دارن

حالا ماهم💔

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

به خودت توهین نکن عزیزم.  برو دکتر پوست 

مشکل پوستت رو حل کن

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

عزیزدلم تو سن بلوغ این انفاقا میوفته کمتر تو فضای مجازی باش ودخترا رو ببین اونا با کلی فیل .تر و ارایش جلو دوربینن

درست میشه و زیباترین میشی عزیزم یکم تحمل کن و نگران نباش

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)