2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر میوه نوبری

188 بازدید | 10 پست

قبل از هرچیز بگم این اقا وضع مالی خوبی داره و دستش ب دهنش میرسع 

تو جمع رفیقاش گنده گوزه و زیاد پیش میاد بقیه رو مهمون کنه

امروز تو میوه فروشی با دیدن یکی از نوبرانه ها ذوق کردم ک عه فلانی این اومده ب بازار 

گفت ن ب جاش سیب بردار 

گفتم نه یکم ازین بخریم 

فروشنده بنده خدا یکی بهم داد ابجی بردار واس خودت گفتم دستت درد نکنه میخریم ازت 

خلاصه پایان خرید شد و اقاهه دوتا داد گفت نمیشه یکی بخوره یکی نگا کنه بردارید ک دیگ تو رو دروایسی ۴تادونه ازش برداشت 

تو ماشین بهم غر زد ک چرا خریدی گرونه من بهت نگفتم مگ بر ندار 

بحث کردیم و تو خونه از شدت عصبانیت و غم پنیک عصبی گرفتم و خود زنی کردم 

بینیم خون ریزی کرد 😔 بعد زدم از خونه بیرون و جوابش ندادم 

الان فردا باید بریم سفر کوفتی با دوستاش واقعا غصه میخورم رفتار بقیه با زنشون میببنم 

به شدت ب خانوادم و خودم توهین میکنه 

جونش در میاد پول بهم مبده انقد میگ میخوای چیکار ک اصلا نمیگیرم

خودم کار میکنم ۵ میلیون حقوق در ماه واس خودم خرج میکنم

بارها شده کارت نداره میگ کارت بکش میدم بهت اما یادش میره 

یا من برا خونه ماستی چبزی میخرم 

بعد تا تقاضای پول مبشه میگ پولات چیکا کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس مرد علاج نداره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بد عادتش کردین 

فردا هم نرو مسافرت 

خرج اونا رو هم حتما شما باید بدین 

مرد هم مردای قدیم 

ایشون شوهر کردن زن نگرفتن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

از پول خودت به اندازه خودت میوه در طول روز بخر همون روز بخور، خودخوری هم نکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اولم سلام دوم من همیشه گفتم خانم ها خودشون شوهراشون پرو میکنن این صحبت بنده شامل همه نمیشه بلا نسبت مردها وخانم ها اگه هر خانمی پس انداز خودشو نگه داره وعده به شوهرش دیگه اون مرد نمیتونه ازش درخواست پول کنه واینکه میوه نوبرانه والا من یادم میاد همیشه باید نوبرانه خورد خودشم آدم عزیزش که زنش باشه باید بخره چه لزومی داره که وقتی خریدی نباید بگی دیگه یا نخر یاخریدی دیگه نگو