2777
2789

با مامانم رفتم بازار ۲۶۰۰ دادم ضد افتاب و کرم مرطوب کننده اومدم شوهرم دعوا راه انداخته تو باید بهم میگفتی الان باید فردا بری پس بدی 😢😭

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دخالت میکنه تو کارت😐

واااا شوهرشه ها...خب باید به شوهرش میگفت

زن و شوهر باید از کارا و تصمیمایه همدیگه باخبر باشن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

واااا شوهرشه ها...خب باید به شوهرش میگفتزن و شوهر باید از کارا و تصمیمایه همدیگه باخبر باشن

اره میدونم کارم اشتباه بود باید میگفتم ولی الان چیکار کنم 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید به نظرش گرون هست یا الان شرایط مالی خوبی نداره به خاطر همین ناراحت شده البته اگه پول خودت نبوده ...

نه پول من نبود پول شوهرمه پول خودمم بود باید میگفتم نمیدونم چرا یهو جوگیر شدم خریدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااا شوهرشه ها...خب باید به شوهرش میگفتزن و شوهر باید از کارا و تصمیمایه همدیگه باخبر باشن

ن دیگه تو خرید لوازم آرایشی بهداشتی😐😐

مگه مرد بخاد ی وسیله بخره واس ماشینش زن دخالت میکنه

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

درآمد همسرت چطوره ؟شاید این مبلغ برای دوتا کرم فشار میاره به هزینه های زندگیتون

بد نیست جوگیر شدم خریدم خودمم میدونم اشتباه کردم نمیدونم چه غلطی کنم 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40