2777
2789
عنوان

لباس آنه شرلی بخوام بدوزم

141 بازدید | 9 پست

من یکی از لباسای آن شرلی رو می خوام بدوزم. به نظرتون کجا می تونم عکس ژورنالی شو پیدا کنم که ببرم یا بفرستم برای خیاط

بعد اگر مزون قابل اعتماد و شناخته شده ای می شناسید که بتونه لباس رو عین اون طرح دربیاره و یه چیز مسخره ای از آب درنیاد لطفا معرفی کنید. هر جای کشور باشه مهم نیست. اسم مزون رو بگید اگر واقعا اعتماد دارید که از پسش برمیاد ممنون میشم.

چ باحال کدوم لباسش

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای چکار؟

انه که فقط یه لباس قهوه ای ساده داشتا

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

چ باحال کدوم لباسش

زیاد داره و معمولا سر شونه ها زیاد چین و پف داره. آستین ها. قسمت های مختلف لباسش همش به هم گره خورده و ربط دارن. الان عکس ندارم خودمم بگم ولی از چند سال قبل توی فیلمش می دیدم دوست داشتم. اینم که توی ذهنمه یکی از همین مل سخت هاست که فکر نکنم کر هر خیاطی باشه. تازه عکسشم ندارم. از روی فیلمم عکس بگیرم طرف نمی تونه کارو عین خودش دربیاره

میخوای چکار؟انه که فقط یه لباس قهوه ای ساده داشتا

نه لباس زیاد داره. پر لباسه همه فیلمش. هم خودش هم شخصیت های دیگه. اما همون قهوه ایه هم دوست داشتم. البته مدل قهوه ایه رو زیاد دیدم ایسنتا زدن مزدون ها اما مثل اون نشده

اوه به به. واقعا؟ نصبش ندارم مدتیه. ولی فکر خوبیه. فکر کنم کشلمو تا حدودی حل کردی. اما برای خیاطش چی ...

اگه خیاط با تجربه، خوش ذوق و با سلیقه میشناسید نشونش بدید 

حالا ممکنه  طرف مزون هم نداشته باشه ولی بتونه بدوزه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اگه خیاط با تجربه، خوش ذوق و با سلیقه میشناسید نشونش بدید حالا ممکنه طرف مزون هم نداشته باشه ولی بت ...

ممنون. زحمت کشیدی عزیزم. البته این لباسش ساده ست و مال بچگی های آن شرلی. اینو نمیگم. اما در کل ممنونم خودم پینترست به فکرم نرسیده بود.