2777
2789
عنوان

خانومایی که برچسب کابینت زدن

55 بازدید | 11 پست

دوستان ایا جنس خوبش کنده میشه؟کابینت من یکسال نیست که زدم نو هست منتها یه قسمتاییش رنگش دلمو میزنه میخوام رنگ اون قسمتاشو عوض کنم 

کابینت هایگلاسه ایا این برچسبا راحت میچسبه اگر بعد از مدتی بخوای جدا کنی کنده میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای اینکه راحت بچسبه و چروک نشه /بهتره خیس اب و مایع ظرفشویی بکنیش/که اگر چروک شد بتوونی حرکتش بدی/ ...

مرسی عزیزم اگر مثلا بعد از مدتی بخوای اینارو که چسبوندی جدا کنی راهی هست؟

خواستم بخرم از کجا بدونم جنس خوب میخرم؟

ببین اگه بزنی پشیمون بشی یکم کردنش سخته من زدم و کندم خوشم نیومد رفتم تو مغازه سه مدل آورد با قیمتایه مختلف و ضخامت متفاوت من ضخیم ترینش برداشتم باید حواست باشه موقع زدن هوا زیرش نباشه وگرنه خیلی خودشو نشون میده  طرح دار نخر دو رنگ بخر طرح چوب بخر و سفید این دوتا از همشون قشنگتر بودن و مینیماله

ببین اگه بزنی پشیمون بشی یکم کردنش سخته من زدم و کندم خوشم نیومد رفتم تو مغازه سه مدل آورد با قیمتای ...

دقیقا نظرم اینه ک طرح چوب بخرم چون بقیه کابینت همه جاش سفیده اون قسمتایی ک رنگیه رو میخوام طرح چوب بزنم پس اگر پشیمون هم بشم میتونم از کابینت جدا کنم بدون اسیب زدن به ورق کابینت درسته؟

دقیقا نظرم اینه ک طرح چوب بخرم چون بقیه کابینت همه جاش سفیده اون قسمتایی ک رنگیه رو میخوام طرح چوب ب ...

دقت کردی مایع ظرفشویی میخری آب بهش میخوره کاغذش چه سخت کنده میشه اینم همونه ولی رفتی بخری بکو یه جنسی بده که راحت کنده بشه ولی پشیمون نمیشی چون اشپزخونت خیلیییی تغییر میکنه 

تاحالا واسه تو کابینتات کفپوش خریدی که پلاسکو فروشیا دارن? از اون جنسی بخر اونا راحت کنده میشه بس دردسر هرچی ضخیم تر کندنش راحت تر

دقت کردی مایع ظرفشویی میخری آب بهش میخوره کاغذش چه سخت کنده میشه اینم همونه ولی رفتی بخری بکو یه جنس ...

باشه عزیزم دستت دردنکنه راهنمایی کردی کاملا متوجه شدم