2777
2789

درصد زیادی از کاربرهای نی نی سایت متأسفانه انگار زبون آدمی زاد نمی فهمن. البته بلانسبت اون درصد کمی که خیلی فهمیده و کاردرست هستن (عصبانی بشی فحش بدی معلومه خودت رو از اون درصد زیاد حساب کردی. معلوم نیست من با شما باشم).

مثلا یک بار نوشتم طلا بی خود و بی جهت امسال گرون شد. یکی اومده جواب می ده خب قبلا با 300 گرم طلا باید خودرو می خریدی الان با 100 گرم. این که خیلی بهتره (یعنی مرزهای اقتصاد و تعاریف و قوانین اقتصادی رو یک تنه جابجا کرد این کاربر).

یا مثلا من اینجا زیاد راجع به اینکه چه مدل لباسی بخرم یا پارچه چند متر بخرم یا کدوم عینک آفتابی خوبه یا فلان استایل لباس و طراحی لباس چجوریه زیاد سؤال کردم و میکنم. بعضی ها اومدن توی پستهای دیگه ام که به مذاق شون خوش نیومده نوشتن عقده لباس داری. خب بنده خدا این طبیعیه اینجا دختر و زن زیاده مثل خودمون. مشورت می گیرم هر موقع میخوام برای خودم خرج کنم. از روسری گرفته تا کت و شلوار تا مانتو تا کفش. این ایرادش کجاست؟ کی گفته این عقده لباسه. اتفاقا شاید کسی زیاد می خره که زیادم می پرسه (نمیگم خودم چون نمی خوام به رخ بکشم). 

بعدم راستش نی نی سایت رو لایق مشورت برای مسائل اساسی زندگی نمی دونم. فقط در حد پرسش درباره لباس و چیزای این مدلی قبولش دارم. هر وقت سؤال این شکلی برام پیش بیاد میام می پرسم. انتظار نداشته باشید در بیشتر موارد، پست های من غیر از لباس و مدل و اینا چیز دیگه ای باشه. چون اصلا بارها امتحان کردم. از هر چیز جالب توجه فرهنگی یا اقتصادی یا این مدلی که پرسیدم اصلا واکنشی نشون نمی دن اینجا. پس طبیعیه که فقط لیاقت سؤال کردن درباره لباس و کفش باشن نه چیز دیگه ای (بلانسبت اون دسته کاربرهای مؤدب و فهمیده).

یا مثلا طرف می نویسه مردمو جاج نکن. یه نیدل زدم امروز. وقتم فری هستش الان. منم می بینم می گم مردمو قضاوت نکن چشه که بگی جاج نکن. یه آمپول زدم چشه که بگی نیدل زدم. وقتم آزاده کجاش بده که بگی فری هست. خجالت بکشید درست حرف بزنید. بعد طرف اومده نوشته ایشون فامیل حداد عادله. یعنی تف به اون روت بیاد که نمی فهمی غیرت نسبت به زبان کشورت هیچ ربطی به حداد عادل یا هیچ شخص دیگه ای نداره. خلاصه که از موارد این مدلی اینجا انقدر زیاده که آدم حق می ده که از بیرون که قشاوت مون کنن ما زنها رو برگردن مثال بزنن بگن زن نی نی سایتی. یعنی خدا شاهده توی شبکه های رسمی و خبری اونوری هم یک بار با گوش خودم شنیدم مجری گفت زنان نی نی سایتی. حق دارن دیگه. این جور آدما رو خوندن اینجا.

وای خدا از یک سری کاربرهای دیگه نگم براتون. اعتراض راجع به حق و حقوق معلمی بوده. نوشتم تصحیح برگه دوست ندارم بابا و مامان معلمم انجام بدن. طرف نوشته خب پول میدن بابتش. آخه نادان اولا که برگه های موظفی شون که هیچ پولی بابتش نمی دن. این از این. دوما باید کم کمش یک ماه یا یک ماه و نیم دو ماه وقت بذارن روزی پنجاه شصت تا برگه به زور می تونن تصحیح کنن که در مجموع بشه پولش مثلا هفت هشت تومن. تازه اگر خیلی فرز باشن. بعدم اون پولو معلوم نیست کی بدن بهشون. کم کمش هفت هشت ماه بعد بدن. لپ تاپ شون چشم شون انرژی ذهنی شون همه هدر می ره. بعد اون هفت هشت تومن فکر کن بابت مثلا دو هزار تا برگه هست. خب لامصب کجا بزرگ شدی که حاضری دو هزار تا برگه صحیح کنی چشم خودتو کور کنی همش پول قطره چشمتم نمی شه پول استهلاک لپ تاپتم نمی شه مثل گدا بعد چندین ماه یه چندرغاز بذارن کف دستت تازه اگر بذارن.

مثال زیاده بماند حالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت

نظرت خیلی قابل احترامه چقدرم زیاد نوشتی به کی میخوای ثابت کنی اینا در هر صورت انتقادت میکنن 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وای خدا از یک سری کاربرهای دیگه نگم براتون. اعتراض راجع به حق و حقوق معلمی بوده. نوشتم تصحیح برگه دو ...

والا بخدا بزنن 28 میایون میدن 22 تومن واریز می کنن 

یه بیمه ام کردن هیجا قبول نمیکنه ازاد میریم 

اسی تو همونی که رفته بودی دندونپزشکی اومدی نوشتی دختره چون جلوی اینه به خودش نگاه کرده عقده داره؟

بله خودمم. چیز بدی نگفتم که. من در واقع با اونم دل نوشتنم خواستم زشتی و قباحت رفتار نامناسب اجتماعی اون آدمو توصیف کنم. اینجا بد برداشت کردن. اصلا اگر با زبون تند نمی نوشتم خونده نمی شد. مهم نیست به هر جهت

احسنتنظرت خیلی قابل احترامه چقدرم زیاد نوشتی به کی میخوای ثابت کنی اینا در هر صورت انتقادت میکنن

نه. به کسی ثابت نمی کنم. مهم اینه که اینجا بمونه. بالاخره بعد از ما هم میان می خونن. شاید اصلا سالها بعد. یه چیزی که درسته و حقیقته نوشته بشه و یادگاری بمونه خوبه