2777
2789

حالم خیلی بده بیشتراز۷ماهه که دارم استرس وحال بدو تحمل میکنم

دوران عقد به اختلاف خوردیم والان۴ماهه که نه زنگی زده نه پیامی.

الان ایام امتحاناته وهیچ تمرکزی ندارم بخونم هرروزم شده گریه.

برای نفقه اقدام کردم اونم درخواست تمکین داد تا منوخسته کنه به حقم نرسم

همش پروفایل از خوشیاش میذاره تا منوناراحت کنه

من همه امیدم بخداست ولی حال روحی خوبی ندارم چیکارکنم💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالگی عقد کردی که طلاق و امتحانا یکی شدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

امتحان دانشگاه منظورمه

آهااان

کاش یه ترم مرخصی میگرفتی بابت این موضوع

دیگه قطعی جدا میشدی. کسی 4 ماه سراغت نیاد

بدرد نمیخوره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آهااانکاش یه ترم مرخصی میگرفتی بابت این موضوعدیگه قطعی جدا میشدی. کسی 4 ماه سراغت نیادبدرد نمیخوره

قبلش بخاطر ازدواجم مرخصی گرفتم😭دیگه این ترم نمیشد