2777
2789
عنوان

یه ویس برای داداشم فرستادم

645 بازدید | 43 پست

رابطه ما قبلا خوب بود اما اخیرا خانمش از حسادت زیاد گند زده به خانواده 

ک داداشم گفته دیگه نمی‌خواد مارو ببینه 

منم یه ویس براش فرستادم و در مورد ارزش حفظ خانواده براش صحبت کردم با کمال وقاحت جواب نداد🤣🤣

...

بیخیال 😂😂♥️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خانمش خیلی رندوم کاری کرد برادرت شما رو ول کنه؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

به نظرم مرد که ازدواج میکنه دیگه برا همسرشه هر جا همسرش بره هرچی همسرش بگه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

فک کن تو ویس بهش گفتم برام عزیزی .💔🥴

وای خدا 😂😂♥️ . منم چند رو پیش یه عالمه پیام حاوی بدبختیاک با دلیل و مدرک اراعه دادم دوستش باصدای بلند براش خونده میگه آبروم رو بردی 😂😂 ولی تقصی خودشه 

وای خدا 😂😂♥️ . منم چند رو پیش یه عالمه پیام حاوی بدبختیاک با دلیل و مدرک اراعه دادم دوستش باصدای ب ...

من داداشم هر وقت میخاد خرم کنه مهربون میشه  و اکثرا برای کاراش منم قبول می کنم 💔