2777
2789
عنوان

یه ویس برای داداشم فرستادم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 43 پست
منم عروس یه خانواده هستم ولی هیچ وقت خواهر بردار جدا نمیکنم همون‌جوری که خودم جونم در میره برا خانوا ...

اون خانواده خودش بی نقصن فقط ما فاسد دو عالمیم انگار

...

بی دلیل همچین کاری کرده؟ حتما یه چیزی دیده خب

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بعضی عروسا چقدر سلیطه میشن 

همسر من این همه مار برا خانوادش انجام میده من تا الآن یبارم نگفتم انجام نده اتفاقا تشویقش هم میکنم 

ولی زنداداش من... 

خونه مامانم بودم داداشم یه قرص سردرد برام خرید زنداداشم گفت چرا برا خواهرت قرص میخوری وظیفه شوهرش 😐 در حالی که شوهر من خونه نبود

کاربری دست دو نفر 

زنگ زده به مامانم گفته به خانم من چپ چپ نگاه می‌کنید صورتتون کج میکنید😐😐

شاید ناخداگاه رفتارتون طوری بوده ک زن داداشتون بدبرداشت کرده یا دلش شکسته و این بازخورد رو هعی ب همسرش گفته و داداشتونم کم کم باورش شده. بنظرت بهتر نیس ب اصل ماجرا پی ببری و اصل ماجرارو حل کنی؟ چون هرچی باشه داداشته و همسرشم زن داداشت و کلا عضو یه خونواده هستین

به نظرم مرد که ازدواج میکنه دیگه برا همسرشه هر جا همسرش بره هرچی همسرش بگه

بله درستشم همینه 

روزیکه داداشم ازدواج کرد گفتم الی رو ببین  بچسب بهش 

از امروز نه من به دردت میخورم نه مامان بابا

همینم شد دوساله ایران نیست تو اوج ناراحتیاش من فقط تونستم زنگ بزنم باهاش گریه کنم 

خانومشه ک کنارشه 

منم ک ازدواج کنم دوسدارم همسرم اولویتش خونه اش و زندگیش باشه 

این یه حقیقته 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

هیچکس نمیتونه ذات یه آدم رو عوض کنه.

اینکه داداشت این تصمیم احمقانه رو گرفته (البته اگر واقعا مشکل جدی پیش نیومده باشه بینتون) در درجه‌ی اول خودش مقصره نه همسرش.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به نظرم مرد که ازدواج میکنه دیگه برا همسرشه هر جا همسرش بره هرچی همسرش بگه

این موضوع درمورد داداشامون صدق میکنه ولی شوهرمون تا ازدواج میکنه تازه یادش میاد خانواده داره

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
تو نظرت بذار جیبت و از تاپیک من خارج شو گل

عاشقت شدم 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

بی دلیل همچین کاری کرده؟ حتما یه چیزی دیده خب

مثلا میگم 

من یه خواهر دارم نزدیک پنجاه ساله کاری نیست ،ما همهههه میدونیم 

بعد این زنش یعنی خواهرمو التماس میکرد بیا خونم 

اونم می‌رفت 

بعد ازون ور ک برمیگشت کلی حرف و حدیث که فلانی کار نمیکنه من مردم از بس غذا درست کردم 

خب بابا خودت خواستی اینم ک می‌شناسی دیگه حرفات چیه 

دیگه داداشم ازین ابجیم متنفر شده 

کارایی ازین دست می‌کنه یعنی به آدما از قسمت ضعفاشون نزدیک میشه و همونا رو برای داداشم بزرگ می‌کنه 

...
واقعا بعضی عروسا چقدر سلیطه میشن همسر من این همه مار برا خانوادش انجام میده من تا الآن یبارم نگفتم ا ...

جلوی شما گفت؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
هیچکس نمیتونه ذات یه آدم رو عوض کنه.اینکه داداشت این تصمیم احمقانه رو گرفته (البته اگر واقعا مشکل جد ...

نه اینجا همه ی مشکلا زیر سرعروسه😂

هیچکی نمیگه داداشه اگه خوب باشه به حرف خانومش گوش نمیده مسئله رو مدیریت میکنه

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

مثلا میگم من یه خواهر دارم نزدیک پنجاه ساله کاری نیست ،ما همهههه میدونیم بعد این زنش یعنی خواهرمو ال ...

چه آدم خطرناکیه

از اوناییه که به هر قیمتی میخواد فقط خودشو تو چشم

داداشت بزرگ و عزیز جلوه بده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بله درستشم همینه روزیکه داداشم ازدواج کرد گفتم الی رو ببین بچسب بهش از امروز نه من به دردت میخورم ن ...

آره درسته اول و آخر هکسر آدمه که تو هر شرایطی کنارشه و درکش می کنه . خیلی این نظریه خوبه ♥️ 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .