2777
2789

ظهر به من زنگ زد گفت خیلی تشنمه دارم میام خونه عصبیم یه شربتی چیزی درست کن

(من یه بچه هفت ماهه اذیت کن دارم که تا میزارم زمین شروع به گریه میکنه)

گفتم باشه بچرو گزاشتم زمین رفتم شربت خاکشیر درست کردم یخ ساز یخچال ما خرابه یخ توش گیر کرده سعی کردم یخارو دربیارم یکم نمک ریختم و از یخ های زیر تونستم چندتا بردارم

شربت شوهرم بخاطر یخا انگار دستم نمکی بود شور شد اومد خونه قاطی منم شربتارو ریختم رفت یادم رفت واسش آب بیارم اصلا حواسم نبود این ناراحت شد اینو کرد پیراهن عثمان آنقدر بهش برخورد که من یادم رفت آب بیارم گفت تو به من اهمیت نمیدی و یه داستان برام درست کرد اشکمو دراورد

ازاونور گفت برنجت هم که حاضر نیست در حالی که من نمی‌دونستم میخاد بیاد خونه من قرمه سبزی واسش پخته بودم 

اومدم ازش عذرخواهی کردم ولی شروع کرد به دعوا گفت تو به من اهمیت ندادی به هیجات نگرفتی که یه لیوان آب بیاری حتی گفتم بخدا بچه خیلی اذیت می‌کنه اصلا هواسم پرته گفت تو مگه چکار می‌کنی مگه این بچه چکارت داره آرومه ساکته من همونجا قلبم شکست تمام زحماتم درد شد تو قلبم که منو درک نمیکنه نمیدونه چقدر دارم اذیت میشم با بچه بزرگ کردن و چقدر سختی داره 

خیلی قلبم شکسته خیلی 

عزیزم ی جور برنامه ریزی کن ک ب کارات برسی ..حالا اونم ناراحت بوده ی حرفی زده تو ب دل نگیر...از این اتفاقا زیاد پیش میاد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عذرخواهی کردی؟؟؟؟؟؟ نه من می‌خوام بدونم چرا عذرخواهی کردی دقیقا؟ 

سرتون رو می‌کنبد زیر برف؛ فکر کردید با عذرخواهی و آره حالا بگم ببخشید قضیه تموم می‌شه. نه جانم کسی که می‌بینه تو چون اون بهت خبر نداده و مقصر اونه تو داری ازش عذرخواهی می‌کنی اینقدر زیر دندونش شیرین می‌شه که بره کارای بدترم بکنه و توقع داشته باشه تو عذر بخوای‌

یعنی چی تشنمه عصبیم شربت درست کن. پول نداره یه‌دونه آب معدنی آبمیوه چیزی بگیره عصبی و تشنه نباشه بعد بیاد خونه؟؟ 

محکم وایسا جلوش با امثال اینا مدارا جواب نمی‌ده از من گفتن بود

.She's somebody , not some body.  

باهاش دعوام شد الان رفتم دم راه پله بچه داشت خودشو هلاک میکرد گفتم اینم بچه داری کاری نداره که گفت بقل من ساکته منم قاطی کردم گفتم آره بقل من خار داره و کوبوندم رو سینم

حق با توئه که داری هم بچه نگه می‌داری هم به شوهر و خونه می‌رسی. ولی شوهرم باید بفهمه اوضاع چطوره و یه کم بیشتر صبر داشته باشه. این وسط همگی دچار خستگی و استرس هستین. همین که عذرخواهی کردی کافیه. به جای جنگ، باید با هم یه کم بیشتر همدلی کنین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!