2777
2789
عنوان

نظرتون 💅🏻

250 بازدید | 35 پست

کدوم یک از این اسما برای دختر ۱۹ ساله مناسبه و قشنگ تره؟ 

(میخواد اسمشو عوض کنه و بین این گزینه ها مونده) 

اگر میگید هیچ کدام ، خوشحال میشم پیشنهادتون رو بدونم 🥲

تعداد رای : 10
نظرسنجی
الارز
1
10%
نیلای
2
20%
آیسل
4
40%
آنیل
3
30%

-تعلیق

پیشنهاد خاصی ندارم ولی یه چیز ساده تر بهتره بنظرم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا خیلی جدیدن تابلو میشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مثلا مثل دیا ؟

دیا چیه 

نه🤦‍♀️

این اسمای این طوری معلومه خیلی جدیدا بعدا خودش پشیمون میشه

من چند وقت پیش یه خانم ۴۰ ساله رو دیدم با اسم مدیا ! قشنگ تابلو بود سکینه رو کرده مدیا 

یه چیزی باشه که ضایع نباشه عوض کرده به همون دهه هشتاد بخوره اینا اسمای نودیاست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دیا چیه نه🤦‍♀️این اسمای این طوری معلومه خیلی جدیدا بعدا خودش پشیمون میشهمن چند وقت پیش یه خانم ۴۰ س ...

آره خب اینم هست 

ولی انتخاب خیلییی سخته

به خصوص اینکه سه اسمه هم هستم و اومدم یه اسمیو انتخاب کنم که هم شناسنامه ای باشه هم بقیه صدا کنن سخت ترش کرده ..🤣

ایده ای نداری‌؟

آیدا بیشتر صدام میکنن ..

-تعلیق

آره خب اینم هست ولی انتخاب خیلییی سختهبه خصوص اینکه سه اسمه هم هستم و اومدم یه اسمیو انتخاب کنم که ه ...

خب همین آیدا خوبه دیگه 

به سنت هم میخوره بعدا مشکل صدا زدن هم پیدا نمیکنی

دعوام شده بود میخواستم بیای کمک🥲🤣🤣تنا بودم🥲🤣

با کی ؟چرااا؟

شروع کننده کی بوددد؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

با کی ؟چرااا؟شروع کننده کی بوددد؟

با یه عالمه ادم 🥲🤣

یه حرفی زدم همه پریدن بهم ..

میخواستم بیای گزارش بزنی‌ بترکه یا بیای باهم فش بدیم😭🤣🤣

اونا ریپ زدن

-تعلیق

با یه عالمه ادم 🥲🤣یه حرفی زدم همه پریدن بهم ..میخواستم بیای گزارش بزنی‌ بترکه یا بیای باهم فش بدیم ...

خب تو نظرتو بده دیگه مخالفا رو ولش کن

جنسی که نبود؟😬😂

من بیرون بودمم اصلا گوشی دستم نبودددد  اون لحظه بیشید

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}