2777
2789

من تا جایی که خوندم میگن بعد ازاد شدن تخمک دما به شدت افزایش پیدا میکنه و اگر لقاح انجام بشه دمتی همچنان بالا میمونه اما اگر نشه هم همچنان بالا میمونه و قبل پریود کاهش پیدا میکنه تا تخمک گذاری بعدی یعنی در هر دو صورت بعد تخمک گذاری سیر صعودی داریم من این چندین ماه که توجه به علائم میکردم همیشه بعد تخمک گذاری دمای بدنم بالا بود که دیگه احتمال بارداری میدادم اما این ماه تو ۱۹ سیکل تستم مثبت شد ساعاتی بعد درد ازاد سازی رو هم کاملا حس کردم و دمای بدنم شبیه گر گرفتگی بود و به همراه درد سینه که هم دو روز قبل اقدام کردم هم دو سیزده ساعت بعد مثبت شدن تست و حدود ۶ ساعت بعد از علائم تخمک گذاری و چند بار بعدش تا تینکه بعد فکر میکنم ۲۴ ساعت نوگهان متوجه شدم بر عکس سیکل های قبل دما یبدنم افت کرد و سینه درد به صفر رسید یعنی اگر سینه مو فشار میدادم اصلا دردی نداشت و بعد چند ساعت سینه درد حدودا برگشت اما دما همچنان پایین موند و حتی روز ۶ یا ۷ پایین ترم اومد و بعد دوباره گاهی بالا میره سینه درد مختصر هم هست و تنها چیزی که شک میکنم نکنه باردار باشم علائمیه که ممکنه برای قبل پریود هم باشه مثل تیر کشیدن هر دو تخمدان در حالیکه فقط سمت چپ دو تا فولیکول غالب داشتم امروزم که حدودا ۷ یا ۸ روز تخمک گذاریم گذاشته کمی نفخ شکم مثل پریودی اجساس میکنم و نوک سینه کمی تیر کشید ولی اکن تغییرات شدید سینه رو ندارم حدودا ۶ تا ۸ روز به پریودیم مونده به نظرتون چه مشکلی دارم هوش مصنوعی گفت که شاید هورمون پروژسترکنت کمه در حالیکه ۳ سال پیش تست دادم‌مشکلی نبود