من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
من هفته پیش رفتم اصلا خوشم نیومد اونجور که تعریفشو شنیده بودم نبود فقط یه آب قشنگی داشت دیگه محیطش جالب نبود اصلا سازمان آب میخاستیم بریم که انقد جادش داغون بود کلی رفتیم دیدیم نمیشه دوباره برگشتیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من هفته پیش رفتم اصلا خوشم نیومد اونجور که تعریفشو شنیده بودم نبود فقط یه آب قشنگی داشت دیگه محیطش ج ...
سلام بله ماهم رفتیم اون جور که تعریف میکردن نبود آبش قشنگ بود که اصلا معلوم نبود همش شده بود الاچیق که تو محوطه بود پولی بودن تا غذا سفارش بدی منم زیاد خوشم نیومد
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️