2777
2789
عنوان

هایما اس سون ماشین خوبیه❓❓

144 بازدید | 9 پست

چون چینیه استرس‌ دارم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه سه سال پیش داشتیم 

اگه صفر که اوکیه 

اگه نیست قبلا از خرید برید نمایندگی گیربکس و کامل بررسی کنین

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

عالیه سه سال پیش داشتیم اگه صفر که اوکیه اگه نیست قبلا از خرید برید نمایندگی گیربکس و کامل بررسی کنی ...

هایما اس ۸ گرفتیم احتمالن قطعیه

چرا سه سال پیش داشتید الان ندارید مشکلی داشت رد کردید؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

هایما اس ۸ گرفتیم احتمالن قطعیهچرا سه سال پیش داشتید الان ندارید مشکلی داشت رد کردید؟

مبارکتون باشه🥹❤️

اره بخاطر تقه زدن گیربکس فروختیم و خشک بودن بیش از حد صندلی ها می‌نشستیم کمر درد می‌گرفتیم 

صندوقش هم خیلییی کوچیک بود

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

مبارکتون باشه🥹❤️اره بخاطر تقه زدن گیربکس فروختیم و خشک بودن بیش از حد صندلی ها می‌نشستیم کمر درد می ...

ممنون عزیزم😍

سلام عزیزم صبحتون بخیر 🌱 

چون مربی هستید میخواستم راهنماییم کنید

وزن ۸۴ قدم ۱۶۸ 

از چاقی خسته شدم تصمیم گرفتم لاغر شم 

این دفعه ارادم قویه 

گلم نون رو یه کف دست میخورم ..شامم ناهار و خیلی کم کردم ..قند رو ریزه خواری کم کردم .. روزی یکساعت ایروبیک میرم ..شما پیشنهاد دیگه ایی دارید که برام بهتر باشه ؟

بنظرتون ماهی چندکیلو کم میشم 

سلام عزیزم صبحتون بخیر 🌱 چون مربی هستید میخواستم راهنماییم کنیدوزن ۸۴ قدم ۱۶۸ از چاقی خسته شدم تصمی ...

عزیزم زیاد فرقی نمیکنی

بخوای تغییر کنی‌برنامه مانکن یا کرفس بریز

روزی ۱۳۰۰-۱۴۰۰ کالری بخور 

هفته ای یک کیلو کم میکنی

فقط اینکه همون ۱۴۰۰ هم پروتیین بخور مث شفیده تخم مرغ سینه مزغ  سعی کن تا میتونی چربی نخوری

چربی بدنت کاهش بدی و پروتیین افزایش بدی 

روزی دو وعده میوه بیشتر نخوری