2777
2789
فیزیک و شیمی هم کلاس دیدی ؟

در حد رفع اشکال واسه فصل هایی که مشکل داشتم 

یحیوی و فراهانی 

البته اینم بگم من واقعا توقعم از درصد هام خیلی کمتر بود چون من اصلا درست حسابی درس نخوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یه خوبی فیزیوتراپی همین مهاجرت کردنشه

اره اونکه صد در صد من شنیدم روسیه واسه مهاجرت دندان پزشکی خوبه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

مهاجرت دندون خیلی سخته اما مهم نیست من واقعا احساس میکنم با این رشته حالم خوب میشه بالاخره

خیلیم عالی حال خوب خیلی مهمه مهاجرت کلا سخته شمام میتونی ایشالا

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

مرسی بابت حرفات نیاز داشتم یکی تاییدم کنه جرئت نمیکنم فکر هامو به کسی بگم میگن که عمرمو تلف میکنم

چرا تلف تو فقط به خودت فکر کن بقیه اصلا مهم نیستن اونی که داره تلاش میکنه تویی و تنها تو حق تصمیم گیری داری

🫂💙

عزیزم ترازت خیلی خوب شده افرین.ولی تواین سایت خیلیا تراز 4000 5000 گرفتن ممکنه بیشتر غصه بخورن

میفهمم چی میگی 

هدفم از عنوانم این بود که فقط ادامه بدیو یه وقتایی آدم فکر میکنه دیگه ته خطه دیگه کامل داغون شده و تمومه 

ولی یه کورسوی امیدی بازم هست 

الان یکی شاید فکر کنه که اوضاعش خیلی بده اما از کجا معلوم با یکم تلاش بیشتز چند ماه دیگه موقع دیدن نتیجه تیر ماه از اینکه درصد هاش خیلی بهتر از تصورش شده تعجب نکنه

میفهمم چی میگی هدفم از عنوانم این بود که فقط ادامه بدیو یه وقتایی آدم فکر میکنه دیگه ته خطه دیگه کام ...

اره از اون نظر موافقم باهات.امیدوارم چه فیزیو چه دندون و چه هررشته دیگه ای رفتی موفق ترین و خوشحال ترین خودت باشی

اره از اون نظر موافقم باهات.امیدوارم چه فیزیو چه دندون و چه هررشته دیگه ای رفتی موفق ترین و خوشحال ت ...

مرسی عزیزم 

دنیا همیشه یک جور نمیمونه فقط ادامه بده مهم نیست الان اوضاع چطوریه