2777
2789

سلام دوستان من یه دبستان می‌خوام سختگیر نباشن مطالب خارج از کتاب تدریس نکنن پسرم یکم ضعیفه خیلی باهاش کار میکنم ولی می‌خوام درک بشه همه بچه ها بیع به هم نیستن من هر روز دارم باهاش کار میکنم لطف کنید اگه دبستان خوب سراغ دارید معرفی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجای اصفهان هستین عزیزم؟؟

من پسرم یکم مشکل ارتباطی داره درسش خوبه هر چی تو کلاس اول بود را یاد گرفته ولی نمی‌دونم چجوری شرایطش را بگم یکم دیر زبون باز کرد با کمک گفتار درمانی و کار درمانی الان طبیعتاً از بقیه بچه ها یکم از لحاظ ارتباط برقرار کردن و صحبت کردن عقبه خیلی دوست داره بقیه باهاش دوست بشن ولی بچه ها اذیتش میکنن بخدا قلبم هزار تیکه شده😭

حالا من سمت خانه اصفهان نیستم ولی من دبستان ستاک. و دکتر شفیعی تو اصفهان را شنیدم که خوبه

از چه لحاظ خوبه ؟من بیشتر می‌خوام مهارت محور باشه از الان دارم میفرستمش کلاس دوم را یکم زودتر یاد بگیره اذیتش نکنن

حالا من سمت خانه اصفهان نیستم ولی من دبستان ستاک. و دکتر شفیعی تو اصفهان را شنیدم که خوبه

از چه لحاظ خوبه ؟من بیشتر می‌خوام مهارت محور باشه از الان دارم میفرستمش کلاس دوم را یکم زودتر یاد بگیره اذیتش نکنن