2777
2789

من دخترم راضی نمیشه شبا رو تخت خودش بخوابه میاد تو اتاق ما میخوابه تا قبلا پایین تخت خودمون براش جا مینداختم میخوابید از وقتی هوا گرم شده ما میریم پایین تخت میخوابیم دخترم رو تخت مادیشب خواستم برم پیش دخترم بخوابم تا شبا من بغلش نکنم اول خوابش نمیره بعدش همسرم گفت نمبخواد بری بیا پیش من از همین الان بخواب دخترمم گفت اول بیاد پیش من بخوابه من خوابم رفت بعد بیاد پیش تو همسرمم با تندی گفت نه نمیشه دیکه من رفتم پایین خوابیدم دخترمم قهر کرده بود پتو رو کشیده بود رو سرش همسرم بهش گفت منم دوست دارم مامان پیش من بخوابه دیگه دخترم گریه کرد گفت مثل همیشه بیاد اول پیش من بخوابه بعد بیاد پیش تو دیکه همسرمم گفت نه نمیشه ولی آنقدر آنقدر کشش داد. همسرم گفت برو بالا بخوابونش بعد بیا 😄 کش مکش شیرینی بود حس خوبی بهم داد 

در آخر راهکاری برا جدا خوابیدن بچه دارید بگید من که تو اینسالها موفق نشدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اینا رو باید به بچت آموزش بدی

۱۰ سالشه هنوز مستقل نیست؟! 

اینا ابتدایی ترین آموزش ها هستن واقعا

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما میشه امضامو بخونید؟🥺

انشالله لبخند به لبش برگرده😍

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من از ۱.۵ سالگی کم کم شروع کردم، ۲ سالگی تو اتاق خودش رو تختش میخوابید.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینا رو باید به بچت آموزش بدی۱۰ سالشه هنوز مستقل نیست؟! اینا ابتدایی ترین آموزش ها هستن واقعا

تازه ۸ سالش شده 

من از دوسالگی حدا کردم جاشو میگه میترسم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

به جای اینکه انقدر بچه رو حساس کنید چرا مامان باید پیش بابا بخوابه بهش یاد بدبد تو تخت خودش بخو آبه یه هفته یه ماه یه سال سختی بکشید ولی بچه ور دل شما نخوابه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بنظرم بهتره عادت کنه تو اتاق خودش بخوابه از مشاور کمک بگیر شاید تنهایی دچار اضطراب یا ترسش میکنه

دقیقا دچار ترس میشه رو تختش میخوابه شبا با استرس میدو میاد تو اتاق ما

کدوم کشمکش شیرینشما نتونستی ب بچت یاد بدی جدا بخوابهشوهرت داره اعتراض میکنهباعث حسادت بینشون هم میهش

میترسه چیکارش کنم خب 

کدوم کشمکش شیرینشما نتونستی ب بچت یاد بدی جدا بخوابهشوهرت داره اعتراض میکنهباعث حسادت بینشون هم میهش

منم همین برداشت رو کردم. یاد یه تاپیک چند سال پیش افتادم که خانمه گفت بچه های۸ و ۱۰ سالم هر شب پیش ما میخوابن اخرش شوهره عصبانی شد بچه ها رو پرت کرد اتاق خودشون در اتاق خودشون رو قفل کرد. بچه ها هم تا صبح گریه کردن مرده انقدر خسته و کلافه بود بهش گفته بود اگه بری پیششون بخوابی باید واسه همیشه بری.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "