2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 40 پست
دخالت کردن توی کار خدا اشتباهه همه اشتباه میکنیم خودتو سرزنش نکن ولی دیگه دست به بدنت نزن ؛ کمتر دکت ...

ممنونم عزیزم واقعا داغونم وقتی پوستای خوبه یه سری زنا رو میبینم ولی خودم اینجوری عروسی هم دعوتم نمیشع میکاپ نکنم که

میخنـבم‌به‌ جهانے کہ‌غمش را بـہ رُخ ما میکشـد:)🖤

نه اشتباه گرفتی گلم خواهش میکنم نشکلی نداره پیش میاد

بوس بهت 💓🫂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم حتما این راهو امتحان میکنم بخدا دیونه شدم انقدر پوست پوست میشع چند روز پیشا تو حموم کیس ...

تو حموم بعد دوش گرفتن (منظورم اینه پوستت در اثر بخار حمام مرطوب بشه)از کیسه به همراه سفید اب استفاده کن این راه هم یکی از ارزونترین راه ها برای برداشتن پوست مرده از روی سطح پوست هست

برو دکتر پوست پماد بگیر خوب میشه.بابای منم همینطوری شد بعد عمل.خودمو بکشم دیگه چیه؟؟

نمیدونم چه کنم ای خداااا امروزم مبخام برم مسافرت وقت دکتر رفتن ندارم😞😞😞😭😭

فدات شم ؛ کل بدنت هم پوست پوستی میشه ؟

نه بدنم رو بینی کیسه کشیدم فقط بینی این مشکل دارم اونم قبل عمل همه چی خوب بود یکساله این مشکل دارم بعد عمل بینی

تو حموم بعد دوش گرفتن (منظورم اینه پوستت در اثر بخار حمام مرطوب بشه)از کیسه به همراه سفید اب استفاده ...

میگم که اینکارو کردم الانم پوست بینی انگار حالت زخم شدگی داره 

نه بدنم رو بینی کیسه کشیدم فقط بینی این مشکل دارم اونم قبل عمل همه چی خوب بود یکساله این مشکل دارم ب ...

با دکترت مشورت کن ؛ اون ویتامین که گفتم روی پوست کل بدن تاثیر داره ؛ ولی کرم آبرسان اینجور چیزا خیلی خوبه ؛ برای آرایش کمتر از مواد شیمیایی استفاده کن تا دوستت طبیعی بشه🌷

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

با دکترت مشورت کن ؛ اون ویتامین که گفتم روی پوست کل بدن تاثیر داره ؛ ولی کرم آبرسان اینجور چیزا خیلی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ممنون که وقت گذاشتی حتما انجام میدم