2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون دکتر

راستی  ترو یادمه 

چیشدی با مادر شوهرت 

باردار بودی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

به عنوان یک میکاپ آرتیست پیشنهاد میدم قبل میکاپ پوستت و آماده کنید برای میکاپ اولین کار از شوینده های مناسب پوستتون از اینایی که سرشون فرچه طور هست  استفاده کنید بعد پوستتون بشورین و بعد  از اسکراپ دونه ریز مقداری روی پوست گذاشته و به صورت دورانی روی پوست ماساژ بدین تا جایی که این اسکراب جذب بشه بعد بشورین و مرحله ی بعد از آبرسان کلینیک مناسب پوسستون استفاده کنید قیمتش بالاس میتونید از ابرسان اقتصادی هم استفاده کنید اما چون پوست شما بنظر خشک هست دو الی سه بار ابرسان و تکرار کنید و بعد جذب شدن، میکاپ و انجام بدین

یک هفته هیچ مواد شوینده و پوششی و ابرسان استفاده نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فکر مردن بخاطر بینی مشکلای بقیه رو که ندیدی

مشکل هرکس برای خودش بزرگه الان این مشکل خیلی بزرگیه بزام عروسی هم دعوتم 

میخنـבم‌به‌ جهانے کہ‌غمش را بـہ رُخ ما میکشـد:)🖤

دخالت کردن توی کار خدا اشتباهه همه اشتباه میکنیم خودتو سرزنش نکن ولی دیگه دست به بدنت نزن ؛ کمتر دکتر زیبایی پیش میاد که خودش بینی شو عمل کنه چون عمل زیبایی عوارضش بیشتره تا فوایدش ؛ فکر خودکشی هم سرت بیرون کن چون هیچ اتفاقی توی این دنیا اون قدر باارزش نیست که آدم جون خودشو بگیره ؛ هر مشکلی راه حلی داره ؛ ابرسان و کرم نرم کننده خیلی خوبه ضد آفتاب هم استفاده کن برای پوستت ؛ خشکی پوست درمان میشه فکر کنم به خاطر کمبود یک نوع ویتامینه الان اسمش یادم نیست ولی برو داروخونه بگو یک ویتامین می‌خوام که خشکی پوست رو رفع کنه🌷

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

چیو با مدرشوهرم عزیزم ن الانم دلدرددارم پریودنمیشم

یآدم نیس دقیق تو بودی یا نه گفتی ازدواج دوممه مادر شوهرم دخالت میکنه فک میکنم میخاستی برین جایی با شوهرت مادر شوهرتم میخاست بیاد البته فک کنم

آهان 

اشتباهی گرفتم پس 

معذرت

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

به عنوان یک میکاپ آرتیست پیشنهاد میدم قبل میکاپ پوستت و آماده کنید برای میکاپ اولین کار از شوینده ها ...

ممنونم عزیزم حتما این راهو امتحان میکنم بخدا دیونه شدم انقدر پوست پوست میشع چند روز پیشا تو حموم کیسه کشیدم رو بینیم از حرصم الان بدتر خشک تر شدع پوست بینیم متنفرم از خودم

میخنـבم‌به‌ جهانے کہ‌غمش را بـہ رُخ ما میکشـد:)🖤

یآدم نیس دقیق تو بودی یا نه گفتی ازدواج دوممه مادر شوهرم دخالت میکنه فک میکنم میخاستی برین جایی با ش ...

نه اشتباه گرفتی گلم خواهش میکنم نشکلی نداره پیش میاد

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹