2777
2789

من یکم زبونم تیزه ، بلدم از حقم دفاع کنم . زیر بار زور نمیرم... ولی تو خونه خدا شاهده همه کارا رو واسه مامانم میکنم اما فقط بخاطر زبونم مامان و بابام با لقب صدام میکنن گاهی اوقات... خصوصا بابام!

بقران دلم میشکنه... بقران....💔خیلی خستم از همشون

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا گذراست به دل نگیر، پدر و مادر بچه شون رو از صمیم قلب دوست دارن، ما هم به دخترم تو خونه میگیم موشی😅

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چه لقبیبگو نگید بهم اسم دارمخیلی محترمانه بگو

فایده نداره این راه و روش ها

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

زبون تیز بودن اصلا رفتلر قشنگی نیس گاهی اوقات خیلی بد دلو میشکنن کسایی که زبونشون تیزه بعد میگن هیچی ...

عزیزم زبون تیز منظورش اینه وقتی یکی ناراحتش می‌کنه رک تو صورتش حرفشو میزنه نمیره پشت سرش بشینه و کلی بد بیراه به طرف بگه همون جا قشنگ میکوبه تو صورت طرف تا دیگ بی احترامی و توهین به کسی نکنه 

اینا گذراست به دل نگیر، پدر و مادر بچه شون رو از صمیم قلب دوست دارن، ما هم به دخترم تو خونه میگیم مو ...

ببخشید ولی من زندگیم داره با کاراشون داغون میشه😅

زبون تیز بودن اصلا رفتلر قشنگی نیس گاهی اوقات خیلی بد دلو میشکنن کسایی که زبونشون تیزه بعد میگن هیچی ...

گاهی اوقات...

ببخشید ولی من زندگیم داره با کاراشون داغون میشه😅

خیلی حساس شدی، وقتی با اون لقب صدات میزنن عکس العمل نشون نده و انگار نشنیدی کم کم دیگه نمیگن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چ لقبی ؟؟؟ چون منم دخترمو خیلی با لقب صدا میزنم ولی لقبای خوب خودشم خوشش میاد

بماند که چی بهم میگن

وای منم مثل توام

فقط روم لقب نذاشتن

الان اسباب کشی داریم خودمو کشتم انقد کار کردم خواهرم که ۲ سال از من بزرگتره دست به هیچی نمیزنه فقط پامیشه پنج دقیقه دور خودش میچرخه دوباره میشینه

من چون زبونم تیزه کنایه میزنم

مامانم از من بدش میاد 

الان خواهرم خیلی شیرین تره پیش مامانم که دست به هیچی نمیزنه

خیلی حساس شدی، وقتی با اون لقب صدات میزنن عکس العمل نشون نده و انگار نشنیدی کم کم دیگه نمیگن

نمیتونم ، اگه چیزی نگم نابود میشم😅