2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا من دیدم اصلا ترک اینا هم ندارن

از روی فیلم و عکس که نمیشه قضاوت کرد ولی همش راه حل داره دوران بارداری مرتب روغن بادام شیرین بزنید به بدنتون ترک نمیخوره

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

خانمای ایرانی ناز دارنباید پدر شوهره رو دربیارن تا زایمان کنند

نمی دانم منم یکی از خانم های ایرانی ام 

چهار روز بعد زایمان بچه اولم(سزارین)از بیمارستان مصطفی خمینی تا چهار راه انقلاب با شوهرم پیاده آمدم(بارون می‌آمد نذاشتم تاکسی بگیره)گفتم زیر نم نم بارون پیاده روی کنیم به مامانم گفتم بره خونشون بعدش روزی یه بار می آمد به بچه سر میزد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بدن های ورزیده و ورزشکاری دارن ودوران بارداری هم ورزش میکنن ومثل عده ای از خانم های ایرانی کمبود توجه ندارن به محض مثبت شدن بیبی چک برن استراحت تاااااا۴۰روز بعداز زایمان (البته بحث خانم هایی که باتوصیه پزشک استراحت مطلقن متفاوته )

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

اسی من متظورم تو نیستی ❤️ ولی بعضی از نظرات یه جوریه

یه خانم باردار یا کسی که تازه زایمان کرده به اندازه کافی ذهنش درگیر هست

با این حرفا فقط بدترش میکنیم 

ترک پوستی و چاقی برای هر انسانی ممکنه پیش بیاد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

پز نیست دوتا زایمان کردم هیکلم تغییر نکرد چون ورزش میکنم هم تو بارداری هم قبل از بارداری هم به تغذیم اهمیت میدم و مواد غذایی مضر نمی‌خورم اصلا 

همه چی برمیگرده به سبک زندگی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عهچرا؟اشتباه کردی.باید پوستشو میکندی

من خیلی به درد صبورم 

کارم هم غلط خودم میدانم قدر شناسی ازم نمیشه 

اما دست خودم نیست تا کارد به استخوان نخوره صدام در نمیاد 

پزشک هایی برام کار درمانی انجام دادند خودشون گاهی از تحملم تعجب میکنند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

اولا اینکه از دوران بچگی و نوجوانی ورزش میشه روتین زندگیشون و ادامه پیدا می کنه

و بعد اینکه با دوران بارداری کاملا طبیعی برخورد می کنند. سرکار میرن، ورزش می کنند

بعد از زایمان هم بچه را می گذارند داخل کالسکه های سه چرخ که مخصوص دویدن هست و می دوند. اکثرا تا یکسالگی بچه، به وزن و فرم قبل از زایمان می رسند

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم