2777
2789
عنوان

قبول دارین که

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 23 پست
یعنی دروغه که میگن بهترین سال های زندگی تو خوابگاه هست و همه باهم رفیقن و این داستانا؟؟؟

نه خیلیم راسته

من خودم یکی از همونام ک میگم کل زندگیم یه طرف دوران خوابگاهم یطررررف🫠

ولی خب دعوا و درگیریم داره

ک خداروشک من و دوستام همیشه ازشون سربلند میومدیم بیرون زور ما می چربید😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دروغه که میگن بهترین سال های زندگی تو خوابگاه هست و همه باهم رفیقن و این داستانا؟؟؟

ببخشید میدونم تو از ایشون پرسیدی ولی با اجازه منم جواب بدم

ببین یجورایی بستگی داره 

مثلا اگه تو اتاقی بیوفتی که ادماش مثل خودت باشن باهات حال کنن و تو باهاشون حال کنی قشنگ خداست یعنی خیلی خوبه اما با ادمایی هم اتاق شی که کلا به گروه خونیت نمیخورن قشنگ داستان داری تا موقعه ای که توی اون اتاقی 

البته میتونی به سرپرستی خوابگاه بگی اتاقتو در اینجور مواقع عوض کنه

ببخشید میدونم تو از ایشون پرسیدی ولی با اجازه منم جواب بدمببین یجورایی بستگی داره مثلا اگه تو اتاقی ...

مرسی عزیز دلم 

منم ایشالا دانشگاه قبول بشم می‌خوام برم خوابگاه ولی خب من تنها نیستم با خواهرم باهمیم چون دوقلوییم ولی دوست دارم تو یه اتاق خوب بیوفتم