2777
2789

خانم جلسه ای هایی که اعتقاد دارن مادر فولاده و هرچی شد نباید اعتراض کنه لطفاً بفرمایید بیرون ، بخدا حوصله جر و بحث ندارم و کسی رو هم ندارم که برم باهاش درد و دل کنم ، منم و یدونه سایت که دردامو توش مینویسم 

ده ساله ازدواج کردم با کسی که هیچ حسی بهش ندارم ، به اجبار بابای آشغالم ازدواج کردم ، ناخواسته باردار شدم شوهرم نذاشت سقطش کنم گفت ازت شکایت میکنم 

یعنی به جرأت میتونم بگم هرچی شوهرم ریخته دخترم جمع کرده ، فضول ، دروغگو ، خبرچین ، نمک نشناس ، گربه صفت و کینه ای ، سر تربیتش سرمو کوبیدم به دیوار تا خصلت های پدرشو نداشته باشه ولی ذاتأ شبیه پدرشه 

روز به روز بیشتر ازش بدم میاد چون اون بچه ای نیست که من دوس داشتم باشه ، از همون وقتی که بچه بود بهش یاد دادم خبرچینی کار خوبی نیست فضولی کار خوبی نیست آدم باید مردم دار باشه و آزارش به کسی نرسه ، کاملا برعکس شده ، دو بار بردمش پیش مشاور گفته ذاتش اینه و متاسفانه تا وقتی که ۱۷ یا ۱۸ سالش بشه مجبوری باهاش کنار بیای ، روح و روانم نابود شده حتی از خودمم بدم میاد 

رفتارش چهرش کاراش همش شبیه شوهرمه ، امروز دیدم رفته آب خورده لیوانو گذاشته رو زمین گفتم مگه من نگفتم وقتی آب میخوری یا هر وسیله ای برمیداری ببر بذار سرجاش ، دیدم اصلأ انگار نه انگار اهمیت نمیده ، مجبور شدم دست روش بلند کنم چون برای بار هزارم داشتم بهش میگفتم 

دیگه خسته شدم از زندگی سیر شدم بخدا 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ذات درسته ولی صد د صد رفتارای بدو از باباش یاد گرفته 

باباش خبر چینی کرده 

باباش شلخته بوده که اونم شلخته شده 

چند سالشه گلم؟

شوهرت شما رو دوست داره؟

رابطتون عاشقانه اس یا ن؟

فقط میتونم بگم بیچاره بچت

بارداری ناخواسته ام توی این دوره زمونه معنی نداره میتونستی جلوگیری کنی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش