2777
2789

سلام خواستم از کسایی که اطلاعات لازم رو توی این زمینه دارن کمک بخوام ممنون میشم کمک کنید🙏🏻

من ترم بهمن انتخاب واحد کردم تو دانشگا ازاد دانشگا بهم گفتش که فقط یه ترم وقت دارم دیپلمم رو بگیرم(فقط دو درس مونده اونم احساس می کنم تو امتحانات خرداد ماه یکیشون رو استرس گرفتم و درست جواب ندادم به خاطر این که مدام این میومد تو ذهنم که قبول نمی شم واز این حرفا) الان من اگه ترم تابستان انتخاب واحد نکنم و به جاش برم شهریور اون یه دونه امتحان رو خوب بخونم و قبول بشم دانشگا اجازه میده واسه مهر از ترم دو شروع کنم؟ امتحانات ترم یک دانشگا رو خوب خوندم و تا الان همه استادا از امتحانات میان ترم و ارائه هایی که دادم راضی بودن از اون گذشته واقعا شهریه دانشگا بالا بود حیفم میاد قبول نکنن واقعا برا امتحانه استرس گرفته بودم خوب تحویل ندادم

من ترم دو ام هنوز ندادم مشکلی برا امتحانم پیش میاد؟

والله من ۱۴۰۲هم رفتم دانشگا چون دیپلم نداشتم نزاشتن برم ترم دو الان چون خوب خونده بودم امتحانات رو دوباره رفتم دانشگا فکر نمی کردم استرس بگیرم دوباره خرابش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.