دوستان شوهر من نظامی هستن و یه هفته ی بار دو هفته یه بار میاد خونه اکثرا ماموریته خیلی هم آدم خوب و مهربونیه اصلا نه دست بزن داره و ن چیزی همین بیست دقیقه پیش داشت باهام شوخی میکرد من خیلی روی نیشگون حساسم به خدا دست خودم نیست وقتی یکی بهم دست میزنه یا نیشگون میگیره خیلی عصبی میشم خودشم خوب اینو میدونه گفتم نکن ب نیشگون محکم تر از لپم گرفت از دستم در رفت ی سیلی محکم بهش زدم بخدا عمدی نبود به جون دخترم عمدی نبوده 😭😭💔همون لحظه هم ازش معذرت خواهی کردم بعد دستشو کنار کشید از اون موقع باهام سر سنگینه بگین چطوری از دلش در بیارم 😭💔به قدری ناراحتم حد نداره لطفاً کمکم کنید
بی معنی نیست، به لهجه مازندرانی هست شما مثل اینکه تا به حال نشنیدید برای همین فکر می کنید بی معنیه. ...
ولش کنننننننن😂😂😂😂😂داری به این توضیح میدی؟؟؟؟؟
حوصله داری؟
تو یه نگاه بهش کنی میفهمی بنده خدا در عذابه کلا
بیخیال
بیا بریم ب زندگیمون برسیم🫂❤️
چنل تلگرامم: https://t.me/happyordibehesht نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا انقد خود خوری نکن پیش میاد دیگه..... این قضیه رو شب بهتر حل میتونی یه شام خوشمزه براش درست کن بعدم ببرش اتاق خواب همبستر شین همه چی خودبخود فراموش میشه
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .