نازنینینزان مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 328 عنوان سلام خانوما🙏💐♥️بیاین بازی🥰🎉 18 بازدید | 7 پست من چند تا کلمه مینویسم شما یه متنی از یه آهنگ که توش اون کلمه باشه رو بنویسید یا مثلاً اسم اون آهنگ رو بگیدکلمات:قلب، درد، دل، دنیا 🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی 1404/03/13 | 13:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افلاطون_معاصر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 3512 دنیا دنیا این صدای شیر دختران غیوره دنیا دنیا این صدای بچه های سرزمین نوره 🥲😅 همش پلی میشه تو ذهنم I always come back
نازنینینزان مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 328 واسه دلدلمو دست تو دادم من دلتنگ احساسی 🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی
نازنینینزان مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 328 واسه قلبقلب من قبل تو بد شکست خوبه این واسه تو درس شه پس 🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی
نازنینینزان مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 328 واسه دردنگو توی این شبا نمیدونی من چیه دردم 🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی
دختربلورین عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 4899 دنیا ز تو سیرم بگذار که بمیرم این شعر را هنرپیشه کیانوش گرامی تو یه سریال میخواند
نازنینینزان مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 328 خوب مثل اینکه هیشکی نمیادپس آخریشم خودم میگم واسه دنیادنیامو دست تو دادم به موقع رسیدی به دادم 🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی
نازنینینزان مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 328 دنیا ز تو سیرم بگذار که بمیرم این شعر را هنرپیشه کیانوش گرامی تو یه سریال میخواند چه قشنگ🙂😍 🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی