2777
2789

من شاغلم دوستان(مربوط به رشتم نیست) و رشتم شیمییه

دارم واسه استخدامی اموزش پرورش دبیری میخونم

امروز بهم یه پیشنهاد کاری شد تو یه شرکت شیمیایی به عنوان ناظر کیفی حقوقشم مثبته 30 ماهانه به علاوه هزینه ایاب و ذهاب

از اونطرف من باید از مهر برم دانشگاه ترم اول ارشدمه نمیدونم چیکار کنم!

اموزش پرورشو بیخیال بشم یا کار توی شرکتو یا هردو رو بشینم ارشدمو بخونم

خواهرانه ،برادرانه کمکم کنید 24سالمه

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم قطعا کار توی شرکت بهتره آموزش و پرورش آدمو فرسوده می کنه البته خب شما دبیر میشی بهتره من که ابتدایی ام پیرم کردن

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
عزیز دلم قطعا کار توی شرکت بهتره آموزش و پرورش آدمو فرسوده می کنه البته خب شما دبیر میشی بهتره من که ...

مامان خودمم معلم ابتداییه میدونم سختی کارتون چقد زیادههههه

انقد دودل شدم نمیدونم چیکار کنم چند ماهه دارم میخونم مطمنم قبولم الان که پیشنهاد کار دارم دلم میسوزه ردش کنم

حتما استخدامی آموزش و پرورش رو بده چون شغل تضمین شده و بسیار راحتی هستبا اون شرکت شیمیایی یک ساله قر ...

دقیقا سره همین که هی نیرو عوض میشه میترسم 

اخه اگه یکسال قرار داد ببندم و مهر بخوام‌معلم بشم نمیتونم باید بیام بیرون ولی قرار داد دارم